17 Comments

 1. Kazu mi ovi iz Snsd-ea “Dok je Dodika bit ce i Republike Srpske “Svako normalan tako i ja sam se zabrinuo sta ce biti kada ne daj boze iznenada mu se nesto desi.Oni me umiruju i kazu ne brini Dodik je nasao vec zamjenu.A ja normalno kao i mnogi radoznao pa pitam da mi otkriju pod zakletvom da necu nikome reci.Ali oni ostadose nijemi ne govore.Kad gle cuda pojavi se kao Sveta Gospa u Medjugorju i to u Derventi cudnog imena -seik Talib bin Sakral Kasimija-Mnogi koji su imali srecu da se sretnu snjim u maniru svoga predhodnika poceo da dijeli po 100 maraka a neki dobise cak i zlatni sat.Konacno rijesena i ta enigma i mozemo sada biti sigurni da sledecih 500 godina Snsd sto rece nas nekadasnji otac nacije -I poslije Tita Tito.Merhaba Askeri.

  • Ni slučajno se nemoj vraćati i riješio si svoju dilemu! Tvoja briga ne treba da bude Dodik i SNSD!

   • Nemam u planu da se vracam jedino da vas nakratko posjetim nadam se da nemate nista protiv turista.Malo obidjem familiju prijatelje i to je to.

    • Ma vrati se ti iz svoje fantazije u normalu. Zamišljaš da si tamo a samo fantaziraš, mi znamo d asi ovdje. Kvalitetniji bi ti bili komentari da pišeš kao normalan čovjek!

    • Ti bi Rajkane ponovo da tvoj SDS dodje na vlast! E pa biće to ali malo sutra ili kada na vrbi rodi tikva!

     • Ja ne znam sta je Rajko mislio ali ti ne znas sta si napisao.Al dobro vazno je da si nesto napisao.Sjedi cista jedinica jer nula je samo za prazan tekst.

    • Za SDS ne znam da li će na vlast doći ali zato sam siguran da je SNSDovim kabadahijama odzvonilo.

 2. Dok je nas Al Bagdadi ziv i njegova Islamska drzava i ako poslije njega dodje neko od njegovim zamjenika ne kupujem niti ulazem dole ni euro.Njegovi saradnici neka me tuze svom sudu zbog ovog komentara.

 3. Izvini te ali postavili ste moj broj mobilnog telrfona. Ja ne prod ahem kuce. Moj broj je 066/246212 Pozzz….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*