Na pomolu novi politički transfer u Prnjavoru: Nekadašnji odbornik NDP Milinčić prelazi u DNS

Na pomolu je novi politički transfer u Prnjavoru, u kome će na dobitku biti ovdašnji opštinski odbor Pavićevog Demokratskog narodnog saveza (DNS), a na gubitku i definitivno Čavićeve Narodne demokratske partije (NDP).

Iz centrale DNS-a  u subotu je najavljeno da će lider Marko Pavić posjetiti u nedjelju Opštinski odbor u Prnjavoru, gdje će , bez objelodanjivanja imena, “uručiti člansku kartu DNS-a odborniku u Skupštine opštine Prnjavor”.

Dragan Radić, predsjednik prnjavorskog DNS, potvrdio nam je da će ova stranka u lokalnom parlamentu biti pojačana za još jednog, kako je rekao, vrlo dragocjenog odbornika, on  nije bio spreman da, po dogovoru sa vrhom stranke, objelodani identitet novog pojačanja.

– Sve će biti potpisano i ozvaničeno u nedjelju u prisustvu predsjednika Pavića-rekao nam je Radić.

Naš portal, međutim, iz pouzdanih izvora saznaje da će redove ove stranke pojačati Slaviša Milinčić Sipa (49), veterinarski tehničar iz Šereg Ilove. On je, inače, na proteklim izborima odbornički mandat stekao na listi  NDP, ali se već na prvoj konstituirajućoj sjednici SO razišao sa Čavićem strankom. Od tada je u lokalnom parlamentu djelovao kao nezavisni odbornik.

Nedeljnim potpisom, u nekim opštinama teško uzdrmani DNS u Prnjavoru će imati ukupno dva odbornika i iza vladajućeg SNSD i opozicionog SDS, biti praktično među najjačim strankama u skupšinskim klupama. Ovo je, praktično, nagli vaskrs iz pepela Pavićeve stranke u gradu pod Ljubićem koja je, odlaskom Bore Mitrića u nezavisne kandidate,  ostala i bez jedinog mandata. U međuvremenu iz Đokićeve Socijalističke partije DNS-u pristiže odbornik Savko Tubak i, eto sada, to će učiniti i Slaviša Milinčić Sipa.

Prnjavorski opštinski parlament je, inače, kopija u malom republičkom, sa mnoštvom višestrukih letača i preletača, prevrtača i povratnika, tako da ne samo mnogi njihovi nekadašnji glasači,  nego ni oni sami ne znaju, ili to neće javno da priznaju, kojem sada taboru pripadaju.

Ninko ĐURIĆ – mojprnjavor.info

12 Comments

 1. znate samo gledati u te telefone i komentarisati, slaviša bar nešto radi i bori se za svoje selo i svoj grad sram vas bilo…

  • Taj moron nije nista uradio za selo a ni opstinu. Jedino je zaposlio sina i ženu , naravno uvijek nastoji da mazne koju marku preko Moto drustva.
   Zato vise nece dobiti nase glasove, džaba mu veliki mag Žuna!

 2. Ma sta, najbolji covjek u Prnjavoru sve sto on radi je za dobrobit gradjana tako i ovaj transfer

 3. Ima nesto i pozitivno u ovoj kreaturi, on je dokaz teorije evolucije. Kada ga čovjek pogleda stvarno odaje utisak da mu je neki majmun bio predak!

 4. Obicna seoska londra, duzna i Bogu i narodu, isti je kao Sancanin, Živkovic, Šikanic… i ostali poltroni SNSDA!

 5. Čuj jajara,nije on jajara već smrad, kao i svi ostali preletači…….da ih nenabrajam sad

 6. 1 – Zaposlio sina,
  2 – Ženu prebacio na bolje radno mjesto

  Slagao kompletno glasačko tijelo!
  Ništa nije uradio za svoje sele!

  Obična jajara, misli da će opet prevariti glasače!

  • Sve sto se uradi u nekim selima treba znati da su to seljaci dobro platili.Prema tome treba jednom da shvatimo da sve sto se uradi uradilo se od naseg novca a gdje se ne uradi znaci da smo pokradeni.Mada se krade i tamo gdje se nesto radi jer se radi dosta nekvalitetno.Znaci nikome ne treba zahvaljivati nego stalno kritikovati svi mi punimo budzet i oni uzimaju ogromne plate iz tog budzeta i preko svojih plata plus na crno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*