9 Comments

 1. Procvjetali smo poslije rekorda, turisti iz cijelog svijeta u kolonama stize da vidi to cudo. Najveci kazan sa najvise riblje corbe ikada skuvane. Naravno da rekord nece biti ukinut ni jos 7 godina, posto takva glupost nece pasti nikome na pamet.

 2. Kotlić za Ginisa ne samo da je od Prnjavora napravio svijetskog šampiono( nikada prije i nikada više) već je imao značajnu ulogu u humanitarnoj pomoći poplavljenim gradovima kojima je skhano po 10000 porcija gulaša( u organizaciji tadašnjeg načelnika i Crvenoga krsta)
  Obaranje rekorda nije koštalo budzet opštine niti jednu marku a koliko je to bio složen poduhvat govori i činjenica da je rekord još aktuelan!!!
  Ovo nije bila politička manifestacija ali crveni kmeri ne mogu da podnesu bilo šta iza čega oni ne stoje pa tako i ovaj veliki i humani događaj, pljuju i pokušavaju da ga obezvrede. Ali kako vrieme bude prolazilo značaj ovog rekorda biće veći!!!

 3. Prije 7 g, svjetski prvaci u kolicini riblje čorbe, a danas ni ribnjak nemamo, ne mozemo vise ni da postimo. Hahahahah, zezam se naravno, lijepe uspomene za Prnjavor, i gradjane Prnjavora, auuu kao da je to bilo prije 20 g. Palac gore od mene!!!

  • Dimitrije sine Mitre! To je bilo sputavanje naroda od normalnog života! Koliko je potrošeno novca za ovu ,,čuvenu,,manifestaciju zna onaj samozvani novinar Čolić i ovaj bak na slici. Oni su se tada busali u prsa da su uspjeli. Ništa nije ostvareno. Povrata novca od uloženog nema i neče ni biti žali bože troška! Gatarić je harčio narodne pare jer mu je njegova grupa iz SDS-a to dozvolila. Ja sam lično vidio da je tada potrošeno oko 40 do 50 centimetara čorbe iz tog velikog kazana koga je uz velike napore i sposobnosti nabavio Ćolič. Ostala količina riblje čorbe je prosuta bačena počela uskisavat. Jad smo mi i čemer, koji pedre nas je vodio! Ali neka to je ta grupa iz SDS-a koja je imala zadatak od ovih okupatora da razvali privredu da Srbi se dive ničemu a da budu sirotinja. Ovi što su nastavili vladati slabo su šta poboljšali a jedini im je uspjeh što su pljačkaše otjerali u opoziciju da škrguču zubima što nemogu dalje da harče!!! Što se rodi Ginis da Srbi prave glupost!!!?

   • Koliko Dodik i SNSD trose nasega novca upravo sada na Kozari,gdje piju i jedu pod satorima i promovisu sebe i SNSD.
    Ginis je bio za opstinu a ne za stranku ili pojedinca i za tvoju informaciju,nije potroseno nista budzetskih para svi sastojci za Corbu kao i kotlic bili su donacija.
    Pozdrav sa Kozare,seljci i glasajte za mene,ja cu danas da vam dam sendvic i da malo Srbujem

    • Neka Mile na Kozari nek okuplja svoje. Ali zbilja nije jasno da si toliko slijep da nisi u opštini rasptao se koliko je tada para potrošeno! Samo da ti kažem da je poslije Ginisa bo nekakv skup novinara iz regiona u Domu kulture pa su i u Prnjavoru lažni novinari dobili plakete, nagrade i td, Taj skup je koštao 36000KM. Za Ginisa bilo je donacija. A jeli ovaj što se ,,proslavio,, dao pare za dolazak sudije i ostale svite na ,,obaranje rekorda,,. Moraš malo da se raspitaš i čuješ od pouzdanih izvora. Bio je to javni- narodni novac koj je ovaj harčio, nažalost kod Srba je tako ko je na vlasti on troši jer nije zaradio. Poslije poplava veliki kotlič otišao je u Doboj da kuva za narod, Naro je to odbio a hrana je dostavljen au Maglaj. Nije tadašnji načelnik dao svoje pare da se nabavi sadržaj za kuvanje čobe, budi siguran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*