Na 30. Prvenstvu Balkana za veterane u atletici Dalibor Vrhovac osvojio je bronzanu medalju

Na 30. Prvenstvu Balkana za veterane u atletici, održanoj od 17 do 19. septembra u Korči u Albaniji, trener Atletskog kluba “San” iz Prnjavora, Dalibor Vrhovac, nastupajući za reprezentaciju Srbije, osvojio je bronzanu medalju u trci na 3000 m stipl čez. U trci na 1500 m Dalibor je osvojio četvrto mjesto.

Ovo je Daliboru devetnaesta medalja sa Balkanskih prvenstava za veterane u posljednjih deset godina. Za sada ima pet zlatnih, šest srebrenih i osam bronzanih medalja.

Pored Balkanskih Dalibor ima i osvojenih šest medalja; jednu zlatnu, dvije srebrene i tri bronzane sa Evropskih veteranskih igara, kao i jednu srebrenu medalju sa Svijetskih vetetanskih igara.

Sljedeće Prvenstvo Balkana za veterane u dvorani održaće se u prvom vikendu marta naredne godine u Novom Mestu, a Prvenstvo Balkana za veterane na stazi u Grčkoj trećeg vikenda u septembru.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svešteniku Branislavu Aleksiću iz Vijačana, koji je finansijski pomogao odlazak na ovo takmičenje u Albaniju, kao i našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o. koji nam obezbeđuju gorivo za odlaske na takmičenja ove godine.

Atletski klub “SAN” Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*