MRTAV PIJAN IZAZVAO SAOBRAĆAJKU Uhapšen vozač iz Prnjavora

U Prnjavoru je policija uhapsila F. F. koji je mrtav pijan upravljajući radnom mašinom izazvao saobraćajnu nesreću.

Do nesreće je došlo na lokalnom putu u mjestu Štivor, Grad Prnjavor.

– Vozač je pod dejstvom alkohola upravljajući radnom mašinom izazvao saobraćajnu nesreću sa materijalnom štetom – rekli su u policiji.

Oni su dodali da je vozač podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 2,63g/kg alkohola u organizmu.

Srpskainfo

7 Comments

  1. Jako zalosno je da falultetski obrazovani ljufi u ovom slucaju novinar ne upotrebljava ovakve izraze za mene kao sto su mrtva pijana valja se u blatnjavom kanalu pored Vijake iza Kozare u cvecu punom mirisa i dugim debelim kobasicama braon boje.

  2. Jao pa ti si sve vise i vise totalka. Pa to pisu nasi iz opozicije iz srpska info. De malo citaj sta pise i baci tu drogu taj alkohol koji ti skodi.i pisi nesto pametno pitaj nekoga da ti kaze.Presesce ti strane pare.

  3. Jako zalosno je da falultetski obrazovani ljufi u ovom slucaju novinar upotrebljava ovakve izraze kao sto su mrtav pijan.

    • Jao pa ti si sve vise i vise totalka. Pa to pisu nasi iz opozicije iz srpska info. De malo citaj sta pise i baci tu drogu taj alkohol koji ti skodi.i pisi nesto pametno pitaj nekoga da ti kaze.Presesce ti strane pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*