Mladić uz smijeh skida smrtovnicu sa table mjesta Lišnja

Danas smo dobili video snimak gdje mlađa muška osoba skida smrtovnicu sa table sa natpisa Lišnja, uz smjeh i odobravanje društva koje se nalazi u autu.

Za svaku osudu, ovakvo ponašanje i pogotovo što je ovaj video objavljen na društvenim mrežama.

Prnjavor.info

21 Comments

 1. Клошару малом ретардираном да поручим да ће му потомци бораца ВРС јебати нану кад та сретну !

 2. Decka ocekujemo zeljno u mojoj mjesnoj zajednici. Trgao bi on svasta kod nas a mozda i mi kod njega haha

 3. ***** из Лишње, познат као велико муслимански националиста,ситни лопов, конзумира лаке и тешке дроге, једном ријечу један од већих клошара у Прњавору.

 4. ŽAO MI JE OVOG MLADIĆA!!!TAKO MLAD A VEĆ JAKO ZATROVAN,SVE JE U KUĆNOM VASPITANJU I ODGOJU!!!!

 5. Rijec je o E***** A****.Da olaksam malo policiji.Nadam se da ce policija reagovati u vezi ovoga slucaja.Inace je pomenuta osoba,sklona nacionalistickim ispadima u Srednjoj skoli u Prnjavoru,a nisu mu ni nepoznate razne droge.

 6. Da je bila zelena smrtovnica…..sigurno je ne bih odlijepili!!! Stajala je u ćošku i nije ugrožavala saobraćaj.

 7. Ispravna odluka,ali pogresan izvodjac radova.Sta rade nasa komunalna policija pa saobracajna sigorno su prosli pored toga znaka deset i vise puta.Znaci obicni gradjani to treba da rade i onda neko kaze imamo institucije i one rade kako treba i znaju svoj posao.

 8. Младић и друштво у ауту нису задужени за скидање смртовница, а још мање за снимање скидања смртовница и објављивање на друштвеним мрежама.
  Да су толико брижни, да желе заштиту саобраћаја, рјешавали би то на други начин.
  Тако да, постоји разлог за узбуну.

  • Potomce VRS trebao bi da znas da je to posao policije,a ne potomaca boraca.Nemoj se iznenaditi da ti policija zakuca na vrata zbog prijetnje i obavi s’tobom informativni razgovor.Zar nije to posao naseg Nac’elnika neka ga dragi Alah nama pozivi.

  • Potpuno ste u pravu gos.D ali mi smo takvo neuredjeno drustvo jer se vlast bavi sama sobom i licnim interesima korupcijom ekonomskim kriminalom i nema vremena da se bavi nama.Mi im sluzimo da nas koriste na razne nacine.

 9. Саобраћајни знак апсолутно није мјесто за лијепљење смртовница, нити било чега другог, као реклама, предизборног материјала, шарања спрејем исл. По Закону о безбједности саобраћаја чак је и кажњиво. Поступак овог младића не да није за осуду, већ је за сваку похвалу. Полиција која се свакодневно, по неколико пута, воза тим путем М-16, морала је интервенисати прије овог младића.

 10. Jel u redu da se smrtovnica lepi na saobracajni znak?
  Ja mislim da nije , te nevidim razlog za uzbunu

  • Ali je u o.k da je nakon trganja baci u travu? Sto je nije zalepio za drvo,i ko je on da uopste intrvenise? Odvratniji je nacin na koji je to uradjeno,uz podsmeh,ali to je ta polupana omladina. Da je ovaj retard izgubio clana porodice ne bi ovako nesto uradio,kao i ti sto se slazes za ovim,i ovaj iznad tebe. A ako jeste,pa se ipak slazete sa ovim,onda ste ozbiljni kandidati za psihijatriju.

   • Ja sam izgubio clana porodice i nismo smrtovnice lijepili po saobracajnim znakovima.Smrtovnice bi trebale da se objavljuju u novinama i mozda par da se polijepe na oznacena mjesta ispred poste prodavnice tj.nekoj oglasnoj tabli.Pred navedenim objektima nije problem da se postave neki paneli gdje se moze da postave razna obavjestenja.Daleko smo mi od uredjenog i zdravog drustva i da budem jasan to nije ni do onih koji lijepe ni do onih koji to skidaju.Za sve je odgovorna vlast jer njima je dozvoljeno sve da rade tako i dizanje nacionalnih tenzija naravno oni ce da osude narod.

    • Uopste se ne radi o tome sto smrtovnica stoji tu gde stoji,vec delo ovog…ne znam sta je,majmun valjda. Znaci,po tvom,u redu bi bilo da svakog coveka ispred sebe oborim,jer mi eto zaklanja pogled,pa ne vidim kud idem. Gluposti pricate. Ovo je sramno,a jos zalosnije je sto vecina u ovom ne vidi problem.Ali budala odgaja budalu…

     • Prolazio sam kraj saobracajnih znakova gdje su ispisani cirilicom i latinicom.Na nekima je isarano cirilicno pismo,a na nekima latinicno.Budale su medju nama pa ako ih ne poznajemo nismo nista bolje zasluzili ili ih poznajemo samo po nacionalnoj osnovi.Balkaniko primitivo.

     • O Dragi Boze koje ti poredjenje uzimas,covjeka poredis sa papirom.Moraju da se znaju neka pravila ali toga kod nas nema pa u pravu si kada vidis covjeka ispred sebe ti ga obori ako ti zaklanja pogled.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*