Mlađe juniorsko i cicibansko prvenstvo Republike Srpske

Atletičari atletskog kluba “San” i atletske sekcije iz Dervente nastavili su da nižu uspehe. Posle jučerašnjih šest medalja na uličnoj trci u Prnjavoru danas u Banja Luci još osam medalja.

Na Mlađe juniorskom i cicibanskom prvenstvu Republike Srpske održanom u Banja Luci, atletičari atletskog kluba “San” iz Prnjavora i atletske sekcije iz Dervente osvojili su osam medalja; dve srebrene i šest bronzanih.

Srebrene medalje osvojili su Kristina Stojković u trci mlađih juniorki na 100 m i Belma Ćuran u skoku u dalj u kategoriji mlađih juniorki.

Bronzane medalje su osvojili: Belma Ćuran u trci mlađih juniorki na 300 m prepone, Kristina Stojković u trci mlađih juniorki na 300 m, Sara Marić u trci cicibanki na 600 m, Milan Ivanović u skoku u dalj za cicibane, Nikola Kosić u trci cicibana na 200 m i ženska štafeta mlađih juniorki na 100 + 200 + 300 + 400 m u sastavu Teodora Milojević, Jovana Mitrović, Belma Ćuran i Kristina Stojković.

Sledeći nastup clanovi atletskog kluba “San” imaju već sledeće subote u Tuzli kada se održava Pojedinačno i Ekipno prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu i nedelje kada se održava ulična trka u Vlasenici.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*