Mislio je da će ženica od 50 kilograma biti lak plen za pljačku, a onda je usledio šok: Hrabra Kineskinja kung-fu veštinama odbranila se od nasilnika

Foto: Ninko Đurić

Razbojnik je, međutim, u desetominutnom klinču i rvanju sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj, ostao je praznih ruku, sa povredama.

NEPOZNATI muškarac napao je 31-godišnju Kineskinju u Prnjavoru i pokušao da je opljačka u centru grada. Razbojnik je, međutim, u desetominutnom klinču i rvanju sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj. Ostao je praznih ruku i sa još neutvrđenim ozledama.

Pedesetak kilograma “laka”, ali hrabra i vešta Kineskinja prošla je sa manjom ogrebotinom na nozi, ali i sa sačuvanom torbom s novcem, namenjenom za nabavku robe.

Policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja. A, pod utiskom jedne scene koju su sa svojih balkona uočili Prnjavorčani, ubrzo je prostrujala uznemirujuća vest da je reč, zapravo, o pokušaju silovanja. Razbojnik se u jednom trenutku, kako su naveli naši izvori, uz urlik uhvatio za međunožje i potom “spustio” na kineskinju koja je bila na leđima, što je pobudilo špekulaciju o silovanju.

Reporter “Novosti” u razgovoru sa napadnutom prodavačicom u Kineskom šopu “S-Star”, saznaje, da je meta napada bila torba u njenim rukama. Drama se, oko 6.15, odigrala na obližnjem parkingu iza Pošte i zgrade nekadašnjeg preduzeća “Promet”. Ona se pita da li je bila uvrebana od napasnika, koji je znao da će se tog ranog jutra pojaviti na parkingu, i to sa torbom i novcem namenjenom za nabavku robe u šopu.

– Čini mi se da je moja odbrana trajala i više od deset minuta. Napadač nije odustajao, a ja nisam ispuštala torbu – kaže napadnuta žena.

Foto: Ninko Đurić

Rasvetlila je i ključni momenat koji je ishod borbe prevagnuo na njenu stranu, a retke očevice ostavio u uverenju da je žrtva seksualnog napada.

– U jednom trenutku sam posustala pred daleko snažnijim siledžijom, i pala na beton. Torba je, međutim, i dalje delom bila i u mojim i u njegovim rukama. A, onda sam mu iz ležećeg stava nogom zadala udarac u vitalnu tačku… On se iznenadio i povio, ali je i dalje grčevito vukao dršku torbe. Potom sam nogom izvršila, takozvano, čišćenje njegove noge, koje sam izvežbala još u školi u rodnoj Kini, a on se stropoštao na mene. Onda sam, čuvši povike ljudi, čvrsto sa obe ruke uz njedra zgrabila i sačuvala torbu – ispričala nam je sagovornica.

Probuđeni vriskom i krikovima, očevici sa balkona, kao i jedna žena sa ulice, a koji su zagalamili na siledžiju i zapretili da su pozvali policiju, uočili su da je on poguren odšepao u pravcu zgrade Opštine, odnosno Doma zdravlja. Navodno, bio je u gornjem delu trenerke i sivim pantalonama.

– Puna sam ljubavi i zahvalnosti svim Prnjavorčanima koji su mi vikom i pretnjom policijom pomogli. Apelujem na sve da obrate pažnju i tako reaguju u slučaju bilo čijih poziva u pomoć – uz širok osmeh poručuje ljupka i neustrašiva Kineskinja.

POTRAGA

IZVOR “Novosti” nam je potvrdio da je policija izvršila uviđaj.

-Traga se za nepoznatim muškaracem koji se sumnjiči za krivično delo teške krađe u pokušaju na naročito drzak i opasan način-kaže naš izvor.

Prnjavor se, inače, smatra relativno bezbedonosnim mestom za žene s obzirom da se sličan napad gotovo i ne pamti.

Ninko Đurić – Večernje novosti

6 Comments

 1. Sram i stid da vas bude. Pišete nebuloze. Slučaj je više nego ozbiljan. Sta da se to dogodi vama ili nekome vašem. Prijateljica mi je pričala da je dugo u krevetu slušala vrisku ali nije imala hrabrosti da izađe ni na prozor. Hvala onima koji su se probudili i imali hrabrosti da povikaju sa balkona. I onoj ženi iz obližnjeg kafića. Na stranu to sto joj gazda ne dozvoljava da svjedoči jer nije prijavljena. Takvi smo mi… Želim da policija sto prije otkrije siledžije čija meta može biti svako od nas. I naša djeca. Svakako veliko hvala novinaru koji je objelodanio slučaj!

 2. CiTAT
  Razbojnik je, međutim, u desetominutnom klinču i rvanju sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj.
  Kraj Citata

  Jel ovaj novinar pretjeruje ili niko nije nasao za shodno da u tih 10 minuta pomogne zeni.
  10 minuta se zena bori sa napasnikom niko neprilazi, neistrcava iz zgrade? Prepadaju ga kao dete , zvacu policiju! Pa policija je na 5 min odatle da su ih zvali mogi su dotrcati i uhvatiti ga na licu mesta ( ali je pitanje moze li nasa policija trcati) ..
  Jel to sad ocekivati da postane svskodnevnica u nasem gradu da cure zene deca nase majke nesmeju na ulicu ????

 3. I šta sada, kao neće se znati ko je izvršio to dijelo? Očevidci bili ali opet se ništa ne zna. Prnjavor veliki grad pa je teško utvrditi ko je taj idiot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*