14 Comments

 1. Uzimaju se politički jeftini poeni na tuđoj nesreci. A zar nabi bilo bolje da živimo u normalnoj državi i da svi budemo sretni i zadovoljni. Zašto je to tako?

 2. A šta cemo Milane sa hiljadama drugih kojima treba liječenje a prema njima nisu milostivi kao prema ovom “sretniku”! A para nema zato što su sistem uništili, Dodici, Škrbici, Tomaši, Kusturici, Štankovici, cvijanovici… Dok ih ti i dalje braniš pljackaju i tebe samo što si slijep pored očiju i to ne vidiš!

  • Jano! Namjerno nisi pobrojala fakine od početka, Travić i njegova grupa pa onda ovi! Što se foliraš budi neutralna ako možeš!

 3. Cuj telemud… idioti retardirani.. kakav god da je dao je pare da se covjeku spasi zivot. Koliko si ti dao bas me interesuje

  • Nisi ti bio u borbi (uzrok razrokost) ti si bio inspektor! Nemoj o toj populaciji baš ti koji si šutnut!

 4. Žalosno je što ovaj režim i ljudi koji su uništili zdravstveni sistem, pokrali i zadužili RS, ovakve tragedije i bolest koriste za ličnu promociju!

  • Moj Janko! Bio si sa njima i sad baljezgaš! Smiri se malo biće ti lakše. Ako možeš bez apaurina, probaj!

 5. Koja je to tuga i zalost…taj celokupni sistem … Sta treba da znaci to ? Da godpodja Cvijanovic i gospodin Kusturic nisu intervenisali covek bi jos uvek sedeo u Prnjavoru i cekao .. Znaci neko je lagao ???? Ako nisu bile pare u Fondu da covek ide na operaciju odkud sad odjednom da imaju … Mislim to je sve jako zalosno…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*