Ministar Zlatan Klokić izašao iz karantina

Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, kod koga je ranije utvrđen korona virus, danas je pušten na kućni oporavak poslije dvosedmičnog boravka u karantinu u Studentskom domu u Banjaluci.

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић, један је од излијечених грађана од корона вируса у Републици Српској. Из студентског центра "Никола Тесла" пуштен је кући, након два негативна тестирања на корона вирус.Погледајте шта је поручио. ⤵️

Posted by Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу on Sunday, April 5, 2020

Klokić je rekao Srni da je stigao kući u Prnjavor nakon što su dva testa, urađena prethodnih dana u Banjaluci, pokazala da je negativan na prisustvo virusa.

“Osjećam se odlično i po preporuci epidemiologa boraviću još 14 dana u kućnoj izolaciji. Nakon toga očekujem da se vratim svojim aktivnostima”, rekao je Klokić.

On je izrazio nadu da će se do tada popraviti stanje u vezi sa virusom u Srpskoj, okruženju, Evropi i svijetu i da će doći do stabilizacije kada je riječ o epidemiji.

Nezavisne novine

2 Comments

  1. Za corona pivara. Ne boji se niko,to je bio čist marketing,nije ni bio zarazen. Jer on gdje god bio,isto mu se pise. Plata beneficije sve ide,a gdje god bio od njega i slicnih njemu nikakve koristi. Mirno spavaj korona je trik sirokih razmjera

  2. Po ovom slucaju ispade da lecenje traje 45 dana. Covek bio 15 dana kod kuce, 15 dana u studentskom domu , sad opet kod kuce 15 dana.. Znaci covek se od pocetka ponasao primjerno. Prijavio se sam , ispostovao sve , ozdravio… Namece se pitanje , ko se boji ovog coveka sad i nezeli ga u svome okruzenju odnosno da se vrati svakodnevnim obavezama?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*