Ministar Klokić smješten u karantin u Studentskom domu

Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, Zlatan Klokić, koji je pozitivan na virus korona, smjestio se u Studentski dom u Banjaluci.

On je, poštujući sve zaštitne mjere, smješten u Studentski dom. On je  17. marta za ATV potvrdio da je pozitivan na virus korona.

Podsjećamo, osobe pozitivne na korona virus, koje nemaju simptome bolesti, biće smeštene u Studentski centar u Banjaluci, koji je u potpunosti biti spreman za prihvat tih osoba.

U tom objektu biće smješteno osobe pozitivnih na korona virus koje gravitiraju ka Banjaluci, dok će preostale osobe biti smještene u đački dom u Bijeljini.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da su paviljoni jedan i dva Studentskog centra izabrani kao najbolje rješenje za smještaj, jer posjeduju menzu.

Prema njegovim riječima, osobe koje tu budu smještene imaće kompletan zdravstveni nadzor, a objekat će obezbjeđivati policija.

Šeranić je istakao da su ove mjere preduzete jer se osobe koje su u kućnoj izolaciji nisu pridržavale te mjere.

ATV

6 Comments

  1. Ministre moraš ponovo se pripermiti i položiti ispit ,,Operativni sistemi za rad u realnom vremenu,,! Treba će!!!

  2. Vi ste ljudi bolesni,sta ste vi sebi umislili da ste rok zvijezde ili….stvarno ste bolesni !

  3. Ajde još malo promocije, sad će izbori…
    Nego, neka on i Mazalica dogovore sa svojim kolegama koje su mjere ekonomskog spasa i izlaza iz ove situacije osim onog od debelog krmka:”Zasadite bašte!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*