Medo se počastio kukuruzom kod Prnjavora (FOTO)

Iako lovci primaju brojne kritike od raznih udruženja za zaštitu životinja, njihova uloga je veoma značajna u očuvanju ekosistema i oni se ne bave samo lovom.

Njihov posao je i da pokušaju obezbijediti hranu za stanovnike šume, posebno u teškim i neplodnim godinama kao što je ova.

Ukoliko svoj posao odrade kako treba životinje nemaju potrebe da dolaze u naseljena mjesta u potrazi za hranom i tako dovode i ljude, ali i sebe u opasnost.

Sjajan primjer zabilježila je nadzorna kamera na Ljubiću, u blizini vojnog objekta, gdje je jedan medo došao da se počasti kukuruzom koji su za životinje pripremili lovci.

Fotografiju mede objavio je gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš.

10 Comments

 1. kao i slika osobe kod gradonačelnika koji je ukrao sliku osobe koja se već pobunila dole nisko jer je to kršenje autorskih prava itd. PRVO DA SE NAĐE UKRADENA IKONA I OVA SLIKA GORE DA SE VRATI VLASNICI INAČE ĆE SUD BIH IMATI PUNO POSLA DA PRONAĐE KRIVCA !

 2. Ja znam jer mi je rekao moj favorit i najveci demokrata ovog sveta gospodin Biden (Bajden) da ja mislim da ovde sara gospon gradonacelnik pa pitam u kom svojstvu gospodin gradonacelnik objavljuje ovake slike koje su privatne tj to je moja slika? Jel on nema drugih obaveza za koje prima platu ili da ganja mene kako da uslika i stavi mi na instagram?
  Da li je on postavio kamere i kontrolise licno on iste te ako nadje nesto interesantno objavi ? Kako bas mene da uslika?
  Ili on cenzurise sredstva javnog informisanja te ko zeli nesto lepo da pokaze prvo mora doneti kod njega da on oceni i overi i posle on to pusti kao moj foto ili sam ja 100 % prolupala?
  U principu je neko drugi najvjerovatnije napravio taj foto mene i njegova objava iste bez moje pismene saglasnosnosti je prekrasaj autorskih prava….

 3. pa to “vi” pišete,vi ste i Marinko i SNSDE i ovaj i onaj auuu, pa baš vi i drugi sve i provlačite kroz politiku, i usput da vam kažem POSETITE PSIHIJATA

 4. U kom svojstvu gospodin gradonacelnik objavljuje ovake slike ? Jel on nema drugih obaveza za koje prima platu?
  Da li je on postavio kamere i kontrolise licno on iste te ako nadje nesto interesantno objavi ?
  Ili on cenzurise sredstva javnog informisanja te ko zeli nesto lepo da pokaze prvo mora doneti kod njega da on oceni i posle on to pusti kao svoj foto.
  U principu je neko drugi najvjerovatnije napravio taj foto i njegova objava iste bez pismene saglasnosnosti je prekrasaj autorskih prava….

  • sa UKRADENOM IKONOM ! Ukrao tvoju sliku i stavio na svoj. Instagram pa svi vide. MORA NEKO DA OBJASNI GDE JE UKRADENA IKONA I TVOJA SLIKA ZAŠTO JE UKRADENA!

 5. Samo jos da mi se kaze gdje je pravoslavna ukradena ikona? Znate li Vi to gospodine Gradonačelnike ili je to mozda pitanje za onu drugu stranu koja neće da nam kaže gdje su sakrili ukradenu pravoslavnu ikonu?

 6. Lijepo je vidjeti da imamo ovakvu zivotinju na nasem Ljubicu a da nikom ne pravi nikakve probleme.

  • Na koga aludiras? Kako se zove ta zivotinja? Gukni golube , sumnjiv si, imate tamo na sorosevoj antisrpskoj TVBN neku emisiju prostacku u kome jednog glumca zovete Mile i lajete mu svasta?! Zajedno ste sa svojim muslimanima na istom putu-na alahovim stazama revolucije.

   • Ovo je vec dostiglo ozbiljan nivo ludila gdje pojedinci ocigledno bilo kakvu normalnu recenicu odmah vide kao pretnju ili pokusavaju da istu politizuju.
    Covek je jednostavno lepo napiso da je lepo videti medvrda koji zivi na par km od sela a nesilazi u isto da bi ljudima pravio stetu tipa da npr. ubije domacu zivotinju.
    Zar sve mora imati politicku pozadinu????? Ili mozemo nrkad biti malo i normalni?
    Ja mislim dati treba malo da nas na poslu posetis da malo popricamo

    • Psihijatrice /lažna/ pa to “vi” pišete,vi ste i Marinko i SNSDE i ovaj i onaj auuu, pa baš vi i drugi sve i provlačite kroz politiku, i usput da vam kažem POSETITE PSIHIJATRA-najbolje Crnca, još kažete da ste normalni i dajete pouke Srbima kako treba i kako da rade,pišu,čitaju je&u,koji TV program da gledaju,koga da vole,mrze…..ma mrssssss,hbote Bajden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*