Maturanti proslavljaju matursko veče, mladost i dobro raspoloženje na ulicama Prnjavora

Ulice našeg grada u danima vikenda biće u znaku mladosti i dobrog raspoloženja, raskošnih toaleta i nasmijanih lica.

Za maturante je završeno srednjoškolsko obrazovanje i vrijeme je da krupnim koracima zakorače u svijet odraslih. U pratnji svojih najmilijih maturanti će prodefilovati ulicama grada, a nakon toga nastaviti zabavu nezaboravne maturske večeri.

Za 166 maturanata iz osam razreda Centra srednjih škola “Ivo Andrić” Prnjavor, završena je školska 2022/23 godina.  Matursko veče proslaviće sutra, 26. maja, sa početkom u 20:00 časova u hotelu “Nacional”.

Direktorica CSŠ “Ivo Andrić” Prnjavor, Suzana Švraka, istakla je za Radio Prnjavor, da je zadovoljna postignutim uspjehom maturanata u redovnoj nastavi, te da je 79 učenika završilo trogodišnju, a 87 četvorogodišnju srednju školu.

Prnjavorsku Gimnaziju završava 48 učenika, koji su svojim odnosom prema radu, ponašanjem, kao i rezultatima rada dali odličan primjer svojim vršnjacima.

Direktorica Gimnazije, Dajana Ostojić, istakla je da ove godine ispraćaju 47. generaciju maturanata Gimnazije.

“Matursko veče će se održati 2. juna, tradicionalno u hotelu “Nacional”, sa početkom u 20 časova. Okupljanje učenika kod Pet lampi je oko 19 časova, pa je planirano da u 19.30 časova krene defile kroz grad” napomenila je Ostojićeva.

Marijan Popadić / Radio Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*