Maletić: Nema predaje protiv lidera

Nakon serije dobrih rezultata, Ljubić je vezao dva poraza, a sad im u goste dolazi lider šampionata Republike Srpske Rudar Prijedor.

Nakon smjene trenera lider šampionata je bio ubjedljiv u Brčkom i povećao je svoju prednost u odnosu na rivale pa želi da to sačuva i nakon gostovanja u Prnjavoru.

Trener Ljubića Darko Maletić ističe da im dolazi ekipa koja je glavni kandidat za titulu.

– Imali smo seriju dobrih rezultata koja je nažalost prekinuta, a sad smo doživjeli dva poraza i to prije svega zbog naših grešaka. Nastojali smo da ih ispravimo u ovom periodu koliko je to moguće za kratko vrijeme. Niko nas nije nadigrao, ali smo primali golove nakon grešaka. Iako nam u goste dolazi lider, sigurno je da se nećemo predati. Igramo na domaćem terenu i iako imamo težak raspored do kraja uvjeren sam da možemo sačuvati prvoligaški status. Idemo meč po meč sa željom da u svakom pružimo naš maksimum – istakao je trener Maletić.

Parovi 25. kola, 16.30: Ljubić – Rudar Prijedor, Kozara – Slavija, Podrinje – Sloga, Jedinstvo – Sloboda, Borac KD – Željezničar ST, Leotar – Sutjeska, Tekstilac – Zvijezda 09, Drina – Alfa Modriča.
srpskainfo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*