5 Comments

 1. Ova razmena mišljenja je korisna kao analiza u gradivu studenata psihologije!

 2. Besmisleno. Čitava priča se svodi na to da smo mi poremećeni u razmišljanju, vrednovanju i zdravom rezonovanju!
  Čuj molim te – oni farbaju stepenice i ja treba da prihvatim kako je to društveno korisno delo.
  Čitava emisija je “za malu djecu”, svodi se na opravdanje utrošenih donacija i dijela sredstava opštinskog budžeta.

   • @ Ti jesi

    Istina ipak boli!
    Prnjavor.Info bi trebao da uvede glasanje za svaki objavljeni komentar, kao što rade mnogi sajtovi. Onda bi se, bar približno, ocijenila “težina” i komentara i odgovor na isti. Ali, šta je tu je!
    Kao prvo: Opština Prnjavor ima najmanje 500 uposlenih prosvjetnih radnika, pa još mnogo više visoko obrazovani radnika i – zamislite, nikome nije pala “genijalna” ideja da društveno korisno ofarbati jedne stepenice?!
    Ili – zamislite, tu “genijalnu” ideju da se izradi vanjski šah za penzionere! Kao da većina prnjavorskih penzionera ima naviku da igra šah. “Igraju” oni, kako od prvog do prvog, da prežive u ovom društvenom metež.
    Elem, tu su “genijalci” iz Centra, koji imaju i svoju banku! Zamislite – propala Bobar banka, Pavlović banka, nešto nam kilavo radi i IRBIS… koliko je para nestalo, vlasnici ostali i bez para i bez života, a oni formiraju banku, i to Omladinsku!
    Jednostavno, treba opravdati postojanje, kako bi se i dalje trošile donacije i budžet Opštine. Ovim “genijalcima” dobro, uz malo aktivizma i utrošenog vremena, stiču iskustvo u “prodavanju magle” i za neki drugi “aktivizam” u Somaliji, Kamerun…
    U Srbiji ima oko 23.000 nevladinih organizacija, i sve “rade”.

    Na kraju pitanje za voditeljku. Čemu onolika ushićenost za vrijeme predstavljanja gošći i intervjua? Raskohodala se, da prostite, kao kokoška kad snose jaje. Ili se to samo meni pričinjava kao poremećenoj osobenoj malenkosti.
    Ipak, lijep pozdrav. Zadovoljstvo za “polemiku” je i moje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*