Maja Kitić i “Gema” predstavljaju Prnjavor na takmičenju “Ritam Evrope”

PRNJAVOR – Devetnaestogodišnja Maja Kitić i plesni tim “Gema” predstavljaće ove godine Grad Prnjavor u muzičkom takmičenju “Ritam Evrope”.

Kitićeva je učenica četvrtog razreda Srednje muzičke škole “Konstantin Babić” u Prnjavoru na odsjeku klavir i solo pjevanje.

Ona je Srni rekla da očekuje dobar plasman na takmičenju.

“Nadam se dobroj pjesmi i plasmanu, kao i da ću grad predstaviti u najboljem svjetlu”, dodala je Kitićeva.

Glavni koreograf ovog muzičkog festivala Milan Milinković rekao je da je audicija, koja je održana u nedjelju, u prnjavorskom Centru za kulturu i turizam prevazišla prošlogodišnju i da je bilo dosta dobrih izvođača.

“Imam čast da radim sa talentovanom Majom i još pet plesača. Već razmišljam koju pesmu da im dodijelimo i verujem da će Prnjavor biti fenomenalan”, rekao je Milinković.

On je pojasnio da nakon audicija slijede pripreme na Palama koje će obuhvatiti rad na koreografiji i vokalne pripreme sa muzičkim producentom Nemanjom Antonićem.

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš početkom godine potpisao je ugovor o saradnji sa predstavnicima najvećeg regionalnog dječijeg muzičkog festivala “Ritam Evrope” i tako omogućio mladima od 14 do 21 godinu koji imaju talenat u pjevanju i plesu da učestvuju u takmičenju i predstave Prnjavor.

nezavisne

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*