3 Comments

 1. Pa ako ste ugrozeni sto se ne selite ova vlast je mnoge iselila. Izgleda da vama ova vlast odgovara pa zato i trebate malo da trpite jer to je patriotizam.

  • To se zove Idiotizam da se trpi zbog necijih propusta. Odnosno da ljudi trpe zbog tudje zajebancije. A patriotizam bi ovde bio da je neko uradio svoj posao bolje nego sto je trebao a ne tako kao sto radis ti????? b. b
   Pozivati coveka da se iseli zbog necijih propusta. Neko je naplatio svoj posao i ostavio ljudima problem .
   Onako usput kad smo vec kod te dionice Autoputa i blizine tog mjesta da ovako javno kazem da je samo Idiot mogao primiti takve stvari kao zavrsene .
   U Drugovicima nedaleko odatle bilo im je tesko kog ulaza/izlaza sa autoputa skinuti stari asfalt i postaviti novi da bude cjelina , te iscrtati putnu signalizaciju po asfaltu.
   Ona krivina malo dalje prema BL gdje se novi asfalt vraca na stari magistralni put je tako lose uradjena da je prosto pitanje kako niko jos nije poginuo.

   • A sta je to uradjeno dobro,ali narod to sve podrzava i sto bi se onda vlast trudila da radi kako treba.Ja kada sam kritikovao mozda su me upravo ovi kritikovali i govorili da se selim.E ja sada isto to govorim njima selite se ako vam ne valja kako je uradjeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*