Ljubićeva prva pojačanja

U novu sezonu Ljubić će ući jači za tri nova fudbalera koji će nastupati kao ustupljeni igrači banjalučkog Borca.

Branko Božić pojačaće konkurenciju u veznom redu, radi se o igraču rođenom 2002. godine.

“U Ljubić sam došao jer mislim da je ovo pravi klub za mladog igrača kome treba kontinuitet igara i dobra “odskočna daska” .Što se tiče očekivanja, imamo dosta mladih igrača sa velikim motivom da se dokažu, te mislim da je sredina tabele naš realan domet”, istakao je Božić.

Isto godište kao Božić je i Dejan Javorac koji slovi za talentovanog napadača, kojem se previđa svijetla fudbalska budućnost.

“Prije svega zadovoljstvo mi je što sam došao u Prnjavor, u klub kakav je Ljubić. Smatram da je ovo trenutno najbolja sredina za razvoj mladih igrača, jer u ovim godinama za igrača je najbitnije da igra. Vjerujem da ćemo imati zapaženu ulogu u ligi i da ćemo ostvariti što bolji plasman, jer smatram da to ova mlada ekipa može. Nadam se da ću ispuniti očekivanja kluba, i zadovoljiti kriterijume šefa struke” rekao je mladi napadač Dejan Javorac.

Amar Cerić fudbalsku karijeru započeo je u bihaćkom Jedinstvu. Njegov talenat prepoznao je Borac koji ga je doveo u svoje redove. Radi se o polivalentnom igraču koji može igrati na više pozicija.

“Očekujem da se što bolje uklopim u ekipu i da u jesenjem dijelu ostvarimo što bolji uspjeh. Smatram da mlada ekipa uz dovoljno kvalitetnog rada i truda može postići dobre rezultate koje ne bi trebali proći nezapaženo” poručio je Cerić.

FK Ljubić Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*