Ljubić počeo pripreme: Aleksandar Žižak neće u Slogu

Foto: A. Atić

Iako je praktično sve bilo dogovoreno, od prelaska Aleksandra Žižka u redove novog premijerligaša Sloge iz Doboja neće biti ništa.

Prelazak Aleksandra Žižka iz Ljubića u redove dobojske Sloge bio je praktično gotova stvar, što je talentovani napadač potvrdio i u razgovoru za MONDO, ali od transfera neće biti ništa.

Njegov dosadašnji klub počeo je sa pripremama, te potvrdio da će prošle sezone sa 21 golom najbolji strijelac m:tel Prve lige RS i ubuduće nositi dres Prnjavorčana.

“Fudbaler koji je prošao sve omladinske selekcije našeg kluba, i koji sa uspjehom dugi niz godina nosi dres našeg senirskog tima, prošle sezone je predstavljao strah i trepet za protivničke odbrane. Sa 21 postignutim pogotkom ponio je laskavu titulu prvog strijelca Prve lige Republike Srpske.

Zadovoljstvo nam je što će igrač kojeg krasi srčanost i borbenost na terenu, ali i izvan njega, biti vođa navale Ljubića i u novoj sezoni.

Žižak je bio već viđen u Doboju, međutim, odlučio je da ostane u Ljubiću, a evo i zašto,

“Nismo uspjeli da se dogovorimo. Nisam bio zadovoljan ponuđenim uslovima, tako da sam odlučio da ostanem u Ljubiću”, rekao je Žižak u kratkoj izjavi za MONDO.

U periodu od avgusta 2014. Žižak je u dresu Ljubića upisao 205 nastupa, postigao 93 gola. S obzirom da će broj nastupa biti veći, sa njima će dolaziti i ono što najbolje umije da radi na terenu, golovi”, saopšteno je iz Ljubića.

Prnjavorčani su tako uoči nove sezone praktično dobili najveće moguće pojačanje, a saradnju sa Ljubićem produžili su nedavno i Boris Jagodić, Nemanja Mitrović, Dejan Javorac, Stefan Grahovac, , Duško Subić, kao i šef stručnog štaba Milan Stanivuković.

Od novajlija su stigli Branimir Todorić, Dejan Banjac i Andrej Bosnić.

Mondo.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*