Ljubić nastavio da se pojačava

Nakon Milovana Novakovića, Ljubić je svoje redove ojačao za dva nova fudbalera, Mihajla Amidžića i Vanju Kneževića.

Amidžić je rođen 2001. godine, igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a u redove Ljubića dolazi iz juniora banjalučkog Borca.

“Na preporuku nekoliko ljudi odlučio sam se za dolazak u Ljubić. Čuo sam riječi hvale i smatram da je to zdrava sredina za moj razvoj i dalji napredak, tim više što klub ide uzlaznom putanjom”, istako je Amidžić.

Njemu će sezona u Ljubići biti debitanska u seniorskom fudbalu, te stoga i ne čudi što sa nestrpljenjem očekuje početak priprema.

“Jedva čekam početak priprema kako bi se nametnuo i pokazao šta znam. Najbitnije će biti da nas zdravlje posluži, povrede zaobiđu, ako tako bude, siguran sam da nas očekuje uspješna sezona”, poručio je Amidžić.

Isto godište kao Amidžić je i Vanja Knežević, a istu su i svlačionicu dijelili, s obzirom da je i on nastupao za juniore Borca. Knežević će pojačati konkurenciju među stativama, a svi pokazatelji govore da se radi o perspektivnom čuvaru mreže.

“Ljubić je odlična sredina za mladog fudbalera, stoga nije bilo teško odlučiti se za dolazak u Prnjavor. Uz nadu da ću napraviti iskorak u karijeri, očekujem jednu dobru sezonu. Na meni je da vrijedno radim, dokazujem se, kako bi izborio status standardnog prvotimca”, rekao je Knežević.

sportdc.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*