Ljubić krenuo sa pripremama

Prozivkom, a potom i prvim treningom, fudbaleri Ljubića počeli su danas sa pripremama za novu prvoligašku sezonu.

U novu sezonu prnjavorski prvoligaš ulazi sa dosta izmjena u sastavu. Kao što je najavljeno krajem prethodne sezone, fokus će biti na mlađim igračima.

Na kormilu Ljubića biće Milan Stanivuković, njemu će pomagati Vladanko Komlenović, i kao trener i kao igrač.

“Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja uprave, koja nam je svima ukazala povjerenje. Pripreme ćemo odraditi u Prnjavoru, formu brusiti kroz prijateljske utakmice, kako bi prvo kolo dočekali spremno”, rekao je šef stručnog štaba Milan Stanivuković.

Predsjednik kluba Zoran Deket je pozdravio igrače, poželevši im puno sreće u novoj sezoni.

“Cilj Ljubića je da se ne dovede u situaciju da strepi za opstanak do zadnjeg kola. U narednih sedam dana očekujem da se ekipa kompletira, te smatram da klub ne bi trebao imati problema u novoj sezoni, naglašavajući da vjeruju u igrače koji će biti na raspolaganju”, istakao je Deket.

U igračkom kadru ima promjena, cvi domaći igrača koji su dres kluba nosili u proljećnom dijelu, vjernost klubu su produžili i dalje, a njima su priključena i dvojica juniora Mišić i Mitrović. Dres Ljubića u narednoj sezoni nosiće i Stefan Radaković kojem će ovo biti treća sezonu u dresu našeg kluba, kao i Stefan Grahovac koji je do sada u dresu Ljubića upisao 97 utakmica.

Na prvom treningu pojavilo se i nekoliko novih igrača, koji su pojačali klub, a u narednih sedam dana očekuje se kompletiranje ekipe.

Kad su u pitanju odlasci, pozajmice su istekle Jaćimoviću i Živkoviću, a dres Ljubića više neće nositi ni Savanović, Knežević, Drača, Mušić.

FK Ljubić Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*