Leburić komerc u Bijeljini otvorio još 50 radnih mjesta

Kompanija “Leburić Komerc” otvorila je u četvrtak u Bijeljini svoj novi maloprodajni objekat.

U objektu “Fortuna home” koji je prvi objekat otvoren po novom konceptu kada je asortiman u pitanju, posao je dobilo 50 radnika.

– HOME je smješten u blizini već postojećeg marketa “Fortuna” u Bijeljini. Objekat obuhvata 2.500 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa posebno odabranim i savremenim asortimanom za potrebe naših kupaca. Pored posebno izabranog asortimana naš objekat je pripremljen u savremenom i modernom dizajnu i rasporedu – objavljeno je iz ove kompanije.

Market “Fortuna HOME” baziran je na programu neprehrane i u njemu se može pronaći širok asortiman kućne dekorative, elektro i vodo materijala, boja i lakova, alata, bijele tehnike, tepiha, zavjesa i tekstila.

Inače, firma Leburić Komerc d.o.o. je osnovana početkom devedesetih godina kao mali porodični posao a otada je postala jedna od vodećih centara za veleprodaju i maloprodaju na tržištu BiH.

Osim uvoza i distribucije stranih i regionalnih brendova, Leburić Komerc se bavi prodajom vlastitih robnih brendova a u sastavu kompanije posluje i maloprodajni lanac marketa “Fortuna”.

Biznisinfo.ba

11 Comments

 1. Za sve ima mjesta, samo snizite marže. Gulite ovaj narod kao zimski krumpir. Hoćete da se obogatite u jednoj godini. I samo čuješ kako se ništa ne isplati! Nažalost mora mnogo da se radi da bi se uspjelo a u prvim godinama na sebe se skoro ništa ne troši!

 2. Lijepo je vidjeti, 50 radnih mjesta,
  A nek sada napisu koliko ce ljudi i porodica da ostane bez posla zatvaranjem malih radnji u Bijeljini, zbog fortune, tj velikih marketa.
  O tome se cuti

 3. Lepo je i ovakve vesti pročitati,o našem cenjenome i uspešnome privredniku.I u buduće puno uspeha i ovako lepi vesti da procitamo o našim sugrađanima.A naravno Fortuni da se proširi i izvan naših granica i napreduje.Hvala

 4. Svaka čast Kralju!Nastavi samo tako i neobaziri se ninakoga.Na kraju se sve svodi,jesi li uspio u zivotu ili nisi.Bolje da se prica da si uspio,nego da se neki raduju da nisi i da pisu da si propao.Samo nadtavi tako i svake sedmice novi Market da otvoris.

  • Propasce,ne zaradjuje se toliki kapital tako brzo pa cak i pored cinjenice da mu je Drago punac…

 5. Cuj vijesti 🙂 otvorio jos 50 radnih mjesta…ajmo ovako otvorio objekata u cilju sticanja dobiti…da ne bi neko trebao da mu kaze hvala ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*