KRAJINA KLAS: Zapošljavamo

KRAJINA KLAS d.o.o.
www.krajinaklas.com

Prodavač u MP objektu u Prnjavoru

Očekujemo:

– Neposredan rad sa kupcima,
– Pružanje informacija o proizvodima,
– Pečenje proizvoda,
– Izdavanje računa, naplata i pakovanje proizvoda,
– Timski duh,
– Posvećenost radu,
– Poštivanje radnih procedura i pravila,
– Samoinicjativnost

Nudimo:

– Obuku i mentorstvo,
– Redovna i stimulativna primanja,
– Mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno,
– Topli obrok

– Vašu prijavu sa kontakt telefonom pošaljite putem e-mail: natasa.radulj@krajinaklas.com ili se javite na broj telefona: 066 711 976 radnim danom od 8-16 sati.

Budite dio uspješnog tima!

Lokacija: Prnjavor

7 Comments

 1. Kaki vaučeri eno i se broje tamo i se broje. ja gledala na našem beenu dodik ima neboder ima 120 sprateva tuj nema šta nema, onda been prikazuje kako dodik vadi denjak para a ja nolko nisam u svom životu vidla. nek nam je kako nam je i zaslužli smo. kad nismo svi htjeli Jecu to jest ona je pokradena i treba nam vako, a da je Jeca Predsjednica svi bi bili bogati. svi večera na protest protiv pokradenosti da izadjemo. niko nista nece placat samo nek se javi u filijalu SDS ili PDP i nek podmaže cipele. imamo polovne obuće i odjeće ako nekom treba. niko neće bit ni gladan ni žedan na skupu protiv pokradenosti.

 2. Sada po ovom tržištu širi posao Bakirov Klas iz Sarajeve! Srbende koje su nas vodile u toku rata i poslije rata rasturiše Žtoprodukt! Jedino je Prnjavorski tajkun prisvojio sebi dio Žitoprodukat u Prnjavoru i gospodari. Sad se ljudi pitaju šta bi sa vaučerima. Pa glupi ste. Tajkun ne da para vama uzima sve sebi. A konkurencija Sarajevska dobro dođe on će se sa njima dogovarat oko trgovine kao u ratu! E moj narode. U ime Srpstva smo opljačkani!!

  • To je sramota ako radi ,a i vaučere treba da isplati ili dionice narod da preuzme.Osnovati udruzenje i krenuti svoje.

 3. Miladine sta bi sa nasim vaucerima? Mogao bi ti u kiosk pa od plate da nam isplacujes ono (jedino) sto dobismo za 4 godine ratovanja i stvaranja Republike Srpske, da nam isplati tu nijednu crkavicu od vaucera koje ulozi smo u,, tvoj ” Mlinpek.. JADNO !!!!

  • To je bas dobro pitanje!
   Zna li neko sta je s tim vaucerima ulozenim u mlinpek?

   • Pojela maca vaucele.Šalim se ! Biće kaže Stanić za mjesec dana , do Nove Godine najdalje jer čovjek je zaista prepošten samim tim što pripada opoziciji koja je prepoštena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*