Kradljivac motora u Prnjavoru “hvalio” se na Facebooku povredama…

U Prnjavoru se 12. 9.2021. dogodila dogodila krađa motocikla. Suzuki je ukraden je pri kupovini istog, a kupac je sjeo na vozilo kako bi, navodno, testirao motocikl, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

“Ukraden motor večeras. Klinac došao s pričom da je iz Banje Luke, prijatelj ga samo ostavio s crnim Peugeotom pored puta. Sjeo probati motor i nije se vratio. Ako netko slučajno sazna nešto ili čuje, neka se javi, isplatit će se” – naveli su tada iz Moto kluba Prnjavor.

Motocikl je ubrzo pronađen, ali bez kradljivca, u Šnjegotini Gornjoj kod Teslića. Ne može se sa sigurnošću reći da je pronađen “na svu sreću”, jer je nađen u kanalu, Očigledno je da se kradljivac tu prevrnuo i uništio vozilo.

Međutim, priča tu ne završava.

Kradljivac se odlučio pohvaliti vlasniku jedne autopraone nakon što je sletio s motociklom. Obratio mu se s lažnog profila na društvenoj mreži i poslao fotografiju dobro ugruvanog lica. Navedenu prepisku možete pročitati u nastavku.

Prnjavor.info

4 Comments

  1. Znaci nije bila kradja nego momak nije znao da stane na kraju je potrazio pomoc u kanalu i eto tako se desilo.Sada ga sramota da se javi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*