KP ,,VODOVOD” Prnjavor: APEL POTROŠAČIMA

Upućujemo apel svim korisnicima naših usluga da zbog nepovoljne hidrometereološke situacije RACIONALNO KORISTE VODU ZA PIĆE, te se uzdrže od zalijevanja zelenih površina i bašta, punjenja bazena, pranje vozila i drugih načina upotrebe vode u svrhe koje nisu nužne, jer ukoliko se ne budemo pridržavali mjera štednje u potrošnji vode, postoji opasnost da će KP “VODOVOD” a.d. Prnjavor biti prinuđeno da uvede restrikcije u isporuci vode.

Napominjemo da KP “VODOVOD” a.d. Prnjavor, u slučaju potrebe vrši i prevoz pitke vode cisternom za punjenje bazena i zalijevanje. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 051/655-468.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i saradnji.

2 Comments

  1. Ma jel molim vas pametnjakovići, ne smijem zaljevati baštu i prati auto sa česme a kad mi vi dovezete kamionom vodu iz istog vodovoda i platim onda smijem… Malo sutra, ja uredno plaćam račun, i trošiću koliko hoću, a vi reketirajte ćaću svoga, bando.

    • Dobit ces kaznu za prekomjernu upotrebu vode to znaci uz racun za vodu oni ce ti poslati kaznu od 500 maraka. Banda je do Wodolija oni su postali Krvopije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*