KORONA NE ŠTEDI NI NAJMLAĐE: U Prnjavoru, uz roditelje, zaraženo i njihovo trogodišnje dete!

DA je puka iluzija, tačnije netačno, da virus korona štedi najmlađe, odnosno decu, svedoči i slučaj u Prnjavoru, gde je uz roditelje zaraženo i njihovo trogodišnje dete!

– U protekla 24 časa, na području opštine Prnjavor registrovane su dve osobe zaražene virusom korona. Novozaražena lica su muškog pola, mlađe životne dobi i epidemiološki se vezuju za prethodno registrovan slučaj zaraze virusom korona – navedeno je u današnjem saopštenju Opštinskog štaba za vanredne situacije Prnjavor.

Kako „Novosti“ saznaju, pre neki dan je saopšteno da je među zaraženim mlađa ženska osoba, koja je, zapravo, supruga muškarca za kojeg je danas saopšteno da je utvrđeno prisustvo korone virusa, kao i kod njihovog trogodišnjeg sinčića.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se na prnjavorskoj opštini nalazi 65 osoba.

Inače, od početka pandemije, na području opštine registrovano je 227 osoba zaraženih virusom korona, dok je 188 lica oporavljeno, naveli su iz Opštinskog štaba.

Ninko Đurić – Večernje novosti

1 Comment

  1. Pa nije nikada ni bilo govora da se virusom ne mogu zaraziti mlađa populacija nego da je klinicka slika mnogo laksa ili nikakva u odnosu na odrasle osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*