Komunalnom preduzeću na korištenje 74 nova kontejnera

Komunalnom preduzeću „Park“ a.d. Prnjavor danas su na korištenje predana 74 nova kontejnera za sakupljanje mješovitog otpada, koje je obezbijedila lokalna zajednica.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da je ovim rješen jedan problem, kada je riječ o odvoženju otapada na području opštine Prnjavor.

„Prije izbora smo rekli da ćemo se sa ovim problem pozabaviti i da je prioritet, to smo i uradili. Danas imamo priliku da predamo nove kontejnere, njih 74 komunalnom preduzeću „Park“. Posljednji put. 2005. godine nabavljani su kontejneri za grad“, rekao je Toamš.

Tomaš je dodao da će dio starih kontejnera koji su u dobrom stanju biće raspoređeni po Mjesnim zajednicama na upotrebu, te najavio da će i u budžetu za narednu godinu obezbjediti sredstva za nabavku još 70 kontejnera.

Komunalno preduzeće će uskoro biti i bogatije za nova vozila.

„Tender je otvoren 4. januara , izabran izvođač, u toku je 15 dana žalbenog roka i 20. januara biće potpisan ugovor o kupovini dva kamiona”, istako je Tomaš.

Iz „Parka” su izrazili zahvalnost na donaciji ističući da će opremu korisiti i održavati na propisan način, te apelovali na građane da otpad odlažu na propisan način. Primoredaji je prisustvova i načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i investicije Dalibor Preradović

TV K3

6 Comments

  1. Opstina je vecinski vlasnik Komunalnog preduzeca Park, tako da nisu uradili nista nevjerovatno nego SVOM preduzecu kupili kontejnere. Narodnim novcem.
    I sve to ispromovisali.
    Nisu krivi oni, nego narod kod koga sve to prolazi.

  2. Efikasno posluje komunalno. …kad od svojih poslovnih uspjeha ne möge kupiti ni kontejnere vec cekaju na donacije?

    • Kako ce drugacije poslovati kad ih se dole nabilo nezna im se broja. U onoj smrdljivoj portirnici na ulazu uvek sjede 3-4 coveka a tamo po kancelarijama da i nepricam . Oni samo dobro znaju tuziti nekog ako nije 3 mjeseca uplatio smece.

  3. Krakati Preradovic nabio masku,pa nmg. skontati jel’ mu drago ili nije zbog ovih kontenjera. Najbesposleniji lik opstine Prnjavor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*