Kalabić: Nije tačno da sam napustio SNSD

Foto: Oslobođenje

Drago Kalabić izjavio je Srni da nije tačna informacija koju su plasirali pojedini portali da je napustio Opštinski odbor SNSD-a.

“Vijest koju su objavili pojedini portali nije tačna i nema razloga da bilo šta dalje da komentarišem. To ne odgovara istini”, rekao je Kalabić.

SRNA

7 Comments

 1. ovakvo zlo kao sto je Kalabic nije ni trebalo da udje u bilo kakvu politiku, covjek koji nema ni obraza ni stava ni rijeci ni dostojanastva, najveci lazov i manipulator, ali nije ni cudo s obzirom iz kakve kuce dolazi i kako je odgojen i vaspitan, da samo laze vara i krade…kakao kazu da je “politika kurva” al ovolika kurva kao sto je kalabic nije moga ni u politici ostati, sve i jednu stranku je promijenio.

 2. Sta je ovo kalabic progutao pa mu ovoliki stomak,mozda bojler?! Ili ceka bebu koliko su ga Tomas i Biseka iz&ebali!?

  • E stvarno, da mi je ko prije par godina rekao da ce Tomasova ekipa tako brzo “penzionisati” Kalabica ne bih vjerovao.Njemu ne preostaje nista drugo nego da ovakvim izjavama skrene jos koji put paznju na sebe.Potpuno je izgubio rat sa Nemanjom koji nikada nije bio jaci politicki i mocniji uopste!

 3. Sad se sjetio da su u SNSDu lopovi i sljam, kad se vidi da ce doci do promjene vlasti i da ce Zeljka,Dodik i SNSD dozivjeti debakl.

 4. Pametan čovjek, neće da se druži sa lopovima…polako se distancira od tih prevarantskih mafijoza.

  • Pametan čovjek, neće da se druži sa lopovima. To nije njegov stil.
   Polako se distancira od prevaranata i mafijoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*