Javni uvid Nacrta izrade RP „Blok između ulica Stevana Nemanje, Alekse Malića i Cara Lazara“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava građane i stručnu javnost da se Nacrt izrade Regulacionog plana „Blok između ulica Stevana Nemanje, Alekse Malića i Cara Lazara“ stavlja na javni uvid.

Javni uvid se može izvršiti u prostorijama Opštinske uprave opštine Prnjavor u Odjeljenju za prostorno uređenje, ulica Karađorđeva broj 2, prizemlje, kancelarija broj 7 i u prostorijama nosioca izrade plana, Geoput doo Banja Luka, ulica Kralja Nikole broj 13, 78000 Banja Luka, svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 časova

Javni uvid počinje 01.04.2019. godine i traje 30 dana, odnosno do 30.04.2019. godine.

Primjedbe i sugestije na Nacrt plana mogu se upisati u knjigu prijedloga, primjedbi i sugestija koja se nalazi u Odjeljenju za prostorno uređenje i u prostorijama nosioca izrade plana Geoput d.o.o. Banja Luka, kao i dostaviti poštom. Sve informacije vezane za javni uvid u nacrt plana, mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje.

Opština Prnjavor

2 Comments

  1. Opstina treba postaviti to na kraju teksta na ovoj stranici kao link. Tako bi to vidjeli i mi koji ne zivimo u Prnjavoru. Ali gospodin Dr.Mr… misli da bez nas u inostranstvu moze Prnjavor da prosperira! Eeee… malo sutra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*