Javni poziv za dostavljanje prijava za dodjelu sredstava udruženjima građana

Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti poziva predstavnike udruženja građana, sa područja opštine Prnjavor, da podnesu prijave  za dodjelu budžetskih sredstava u 2020. godini.

Prijave za dodjelu sredstava podnose se u Šalter sali Opštine Prnjavor i dostavljaju se Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodjelu sredstava udruženjima u 2020. godini objavljen je 17.01.2020. godine i traje petnaest dana od dana objavljivanja. Naknadne i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Javni poziv sa informacijama o uslovima za ostvarivanje prava za dodjelu budžetskih sredstava i dokumentaciji koju je potrebno priložiti objavljen je na oglasnim tablama Opštinske uprave opštine Prnjavor i na linku: Javni poziv za udruženja.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na kontakt telefon: 051/663-740, lokal 212.

Opština Prnjavor

2 Comments

  1. ima li kakvih sredstava za povratnike u rođeno selo……..MIKIĆ DRAŽAN vrati se u selo

  2. Da li postoji mogućnost da nam jednom lokalna administracija, Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, ili bilo koja služba Opštine – dakle, da nam objavi spisak svih registrovanih nevladinih organizacija i udruženja građana? Ako bi spiskom bio obuhvaćen cilj NVO, i podatak da li se finansira iz opštinskog budžeta ili iz drugog izvora, kao i visina odobrenih sredstava – bio bi to pun pogodak u informisanju građana.
    Prilika Opštini da objavi ove podatke u javnost je završetak procedure ovog javnog poziva, u protivnom ostaju dileme i sumnje u pravično trošenje budžeta, kao i favorizovanje nekih mimo kriterija za ostvarivanje prava, imajući u obzir i visinu pojedinačno odobrenih sredstava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*