IZ PRNJAVORA SE JAVIO KĆERKI I ZETU Nestao Zdravko Đurić iz Vogošće, porodica moli za pomoć

Za nestalim muškarcem, Zdravkom Đurićem iz Vogošće, koji je posljednji put viđen u petak, tragaju porodica, policija i Gorska služba spasavanja.

Za Zdravka Đurića iz Vogošće, nastanjenog u Ulici Igmanska, posljednji put se čulo u petak, kada se iz Prnjavora javio kćerki i zetu.

Ovu informaciju potvrdili su pripadnici Gorske službe spasavanja Novi Grad na svom Fejsbuk profilu, a o svemu je obaviještena i policijska stanica Vogošća.

Zdravko Đurić rođen je 1954.godine. Visok je oko 185 centimetra, mršavije je građe i sijede kose. Kada je posljednji put viđen, na glavi je nosio zeleni kačket.

Sve informacije koje bi policiji mogle pomoći u lakšem lociranju nestalog Đurića proslijedite na broj telefona +38762/112-700 ili na Viber broj +38762/672-772, piše Klix.

srpskainfo.com

2 Comments

  1. I imam još mnogo toga da kažem i pokažem zapise i razgovore.Ljudi nisu upućeni šta se stvarno dešava.Njegova kćerka neprica istinuOna je samo pijan socijalne sluzbe i radi kako oni kažu.I sama mi je to priznala.Ako ste zainteresovani da saznate sve slobodno se obratite.

  2. Nije istina da je nestao.Kod sestre je u Srbiji.Javio se iz autobusa kcerci 6/20/2020 da je na putu u Srbiju.Njegova kćerka neprica istinu i ima istoriju laganja.Cup sam se prije dva dana sa njim i dobro je u zdravo.Rekao je kad Mup Vogosca i socijalna služba Vogosca prestanu da terorišu njegovu sestru i njega i prestanu da forsiraju laži i optužuju za nešto sto se nije dogodilo on će pričati sanjima.Za sada daje izjave u Srbiji o tome sto se dešavalo u Vogosci prošle godine i nastavilo ove godine.Te kriminalne organizacije u Vogosci znaju da je u Srbiji zato sto sam ih lično informisao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*