Iz Elektrodistribucije Prnjavor izvinjenje kupcima zbog jučerašnjeg zastoja

Iz Elektrodistribucije Prnjavor izvinjavaju se krajnjim kupcima u ime Preduzeća „Elektrokrajina“ a.d. Banja Luka zbog jučerašnjeg zastoja u isporuci električne energije na području dijela Prisoja i Popovića.

Nakon što je izvršena rekonstrukcija srednjenaponskog 10 kV voda Stanari –Vijačani koji pokriva područja mjesnih zajednica: Lužani, Kremna, Drenova, Donji Vijačani, Kulaši, Popovići i Prisoje u predviđenom periodu od 8.30 do 14.30, došlo je do problema prilikom uključenja navedene ćelije, te je ustanovljen kvar na 10 kV prekidaču.

Odmah po dolasku ekipe iz Banja Luke koja je dopremila potreban dio, pristupilo se otklanjanju kvara. Vod je odmah po otklanjanju kvara, oko 01.38 časova, poslije ponoći pušten pod napon, pri čemu je ostao jedan dio voda koji se odnosi na dio Prisoja i Popovića, a koji je pušten pod napon u 10.00 časova jutros.

Iz Elektrodistribucije Prnjavor najiskrenije se izvinjavaju krajnjim kupcima u ime Preduzeća „Elektrokrajina“ a.d. Banja Luka.

TV K3

1 Comment

  1. pa to je isto da ja vama neplatim racun i samo vam se izvinem,a vi kad vam nepltim na vrijeme,odma obracunavate kamatu zateznu tako sad treba da i vi platite narodu gubitke koje su imali zbog vas,pa pozivam narod da vam neplaca vise gamad bezobrazna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*