6 Comments

  1. Srpski jezik mu nije bas jaca strana…Bas me interesuje kako prica poljski ?????

  2. Koliko ima ljudi sto ucine i mnogo vece stvari i to svaki dan pa se tome ne pridaje ovakva mediska paznja. Neki cak i zivot rizikuju pa se o tome ne pise.Na primjer neki dan je u sudaru stradala ovca i Vlado ju je spasio podmecuci svoje tjelo, čak joj je dao i vjestacko disanje usta na usta i o tome ni prica!

    • Joj čuo sam i ja za to da je Vlado davao ovci vještačko disanje usta na usta.A onda jedan čovjek pitao one policajce jesu li i oni davali ovci disanje usta na usta da je spase a oni rekli: zašto pitaš jel nam se osjeti iz usta pa se počeli vaditi govoreći nismo nismo mi smo Vladi pusili ku…

    • Vlado je pravi heroj! Vjerovatno je pohitao i one sve ovce da spasi.Nije mala stvar obraditi 550 ovaca.Sreca pa ima zeta koji ce mu sigurno pomoci!

  3. Ovo vise lici na placeni oglas ili reklamiranje? Normalno je da je njegova obaveza da spasi ta dva steneta, to bi uradio svako … Kako niste napisali sta bi sa onih 550 ovaca sto su bile zarobljene u vodi, odnosno vodom odsjecene ? I to su zivotinje i to 550 komada….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*