Istina o napadu na Senidu u Prnjavoru

“Senida Hajdarpašić Senidah, napadnuta je sinoć u jednom klubu u Prnjavoru u BiH, gdje je imala nastup. Dok je pjevačica bila na sceni bačen je suzavac na binu, zbog čega je nastup odmah prekinut”, prenijeli su danas pojedini mediji, navodeći da nisu poznati počinioci ovog djela, ali da se u estradnim krugovima polemiše o tome da je Senida već dugo na meti mafije.

Ipak, menadžerka diskoteke “Rich” u Prnjavoru Bojana Dakić, u kojoj se navodno desio napad, ispričala je šta se tačno dogodilo noći, u kojoj je nastupala popularna regionalna pop zvijezda.

“Senida je bila super raspoložena. Napravila je spektakl na sceni. Na početku večeri posjetioci su masovno držali prskalice u rukama, pa je to možda nekom zaličilo na suzavac. Ona je održala koncert, kada je završila, lično sam je otpratila do auta. Sve je prošlo više nego dobro, a navodi o napadu su maliciozni. Ja ću vašem portalu ustupiti i video koji potvrđuje sve ovo što govorim”.

Poznato je takođe da Senidah već duže vrijeme nigdje ne ide bez obezbeđenja, jer je u strahu za svoj život s obzirom na to da je već dobijala prijetnje.

Izvor: Blic/B92

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*