Ispitivanje zadovoljstva građana radom Opštinske uprave i Skupštine opštine

Opština Prnjavor obavještava građane, da će u periodu od 11.12.2019. do 25.12.2019. godine sprovoditi anketu o ispitivanju zadovoljstva građana radom Opštinske uprave i Skupštine opštine Prnjavor.

Anketiranje će obavljati anketar ispred šalter sale Opštinske uprave, a isti će nositi akreditaciju Opštine Prnjavor. Anketom će biti prikupljeni podaci o kvalitetu rada Opštinske uprave, javnih ustanova i preduzeća i Skupštine opštine Prnjavor.

Učešće građana u anketi je dobrovoljno, anonimno i od velike važnosti za unapređenje rada Opštinske uprave i Skupštine opštine Prnjavor.

Anketiranje građana vrši se prema Odluci o ispitivanju građana radom Opštinske uprave i Skupštine opštine Prnjavor objavljenoj u „Službenom glasniku opštine Prnjavor“, broj 32/17 od 1.12.2017. godine.

Opština Prnjavor

5 Comments

 1. Од Београдске улице па до пијаце су поклопци на водоводној и канализационој инсталацији постављени тако високо над нивоом асфалтне подлоге да то служи одбијању точкова на аутима. То је типичан примјер прњаворског јавашлука и нестручности. Значи урађено је намјерно.

 2. Kada planirate popraviti gradsku rasvijetu u ulici Rajka Maleševića? To je Vaš odnos prema potrebama gradjana koji treba da vas mole da bi ostvarili svoja prava Da li ćete čekati izbore naredne godine da se kvar otkloni?!

 3. Ово је једна узалудна работа општинске администрације, која у практичном животу грађана неће имати никаквог ефекта, користи. Заправо ради се о скретању пажње са свакодневних (тема и) проблема, као бајаги наши општински “визионари” ослушкују глас народа, шта мисле и какве поруке за њих имају. А ови ће, када све то саслушају и изанализирају, предузети све расположиве мјере и радње да унаприједе рад и ефикасност локалне администрације!

  Наравно да је то “танак трик”. Довољно је да прочитате, на овом порталу, шта посјетиоци о вама мисле и пишу, понекад иронично, чак и грубо, и да се локална администрација ту препозна.

  Ето, једна од вишегодишњих тема је број запослених у локалној администрацији, и код других субјеката који су на буџетским “јаслама”. Није проблем ни бројност, у крајњем случају, већ ефикасност у раду, знање и завршена школа, факултет. Када би се објавили подаци о завршеној школи, факултету, са бројем дипломе, годином завршетка и подацима о факултету, онда би се изненадили и они највећи песимисти и критичари. Тек тада би испливали подаци о страначким или родбинским везама, купљеним дипломама…

  У приложеном видео-линку, који траје само 15 минута, послушајте правог народног трибуна, посланика у Народној скупштини Републике Српске, Небојшу Вукановића! Вукановић, професор историје и честита особа, се држи оне Његошеве: ” Свак је рођен да по једном унре, част и брука живи довијека”! Зато, када он стане за скупштински микрофон, половини министара “гаће се тресу” од Вуканове дискусије, реплика или кривих навода!!!

  ОВДЈЕ: https://www.youtube.com/watch?v=rvYVrSzmc1c

 4. hoce da provjere,da li se narod upecao na lazi do sada,pa da vide ako nisu da mijenjaju taktiku.smisljeno dobro,ali narodu je pun racku vasih lazi i prevara,slusajuci kako samo vlast ulaze i kao cvijetaju ruze na sve strane,niko ne spominje da su to nase pare od poreza…….samo se govori ulozio presjednik,vlada,i non stop nacelnik govori i zahvaljuje se vladi rs…a u stvari to su pare nase,od koji ion dobija platu kao i vlada rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*