Inicijativa da se pokrene saradnja sa fondacijom “Za život” i podrži projekat “Ponosne kartice 3+”

Opštinski odbor DNS-a Prnjavor, uputio je inicijativu načelniku opštine Prnjavor, Darku Tomašu, da, po ugledu na neke druge opštine, pokrene saradnju sa fondacijom “Za život” i podrži projekat “Ponosne kartice 3+” u ovoj opštini.

Imajući u vidu značajne uštede koje višečlane porodice mogu ostvariti kroz ovaj projekat i želju svih nas na poboljšanju pronatalitetne politike, smatramo da ovakav projekat trebamo podržati.

Ovim putem pozivamo i sve privredne subjekte da se priključe ovom projektu i na taj način pokažu dozu društvene odgovornosti, u ovim nimalo lakim vremenima.

Nadamo se da će načelnik imati sluha za našu inicijativu i što prije krenuti u implementaciju ovog projekta, na radost mnogih naših sugrađana.

Predsjednik OO DNS Prnjavor
Dragan Radić

3 Comments

  1. Šta hoće ovi iz ove razvaljene partije. Sjetili se sad pred izbore da bi valjalo nešto raditi. Treba se sad predstaviti narodu kao da nešto oni misle o budućnosti. Šta nas zajebavate, imate dio vlasti u Banjaluci i donesite propis kojim popravljate stanje ovih porodica. A vi nama kao predlažete da naçelnik nešto uradi. Ja bi imao stotinu predloga, al da drugi urade. Tačno ne bi išao na izbore radi takvih. E Marko Paviću, preuzeše barabe ono što si stvarao mukom. Pametan je Knežević što se udaljio od ovog potrčka Radića.

  2. Е сад су нашли кад човјек прави зграду… Де да је барем покрије.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*