In memoriam Danijela Kitić

Obaviještavamo vas da je 09.05.2020. godine preminula naša draga studentica Danijela Kitić, iz sela Palačkovci kod Prnjavora, rođena 23. juna 1997. godine.

Imali smo potrebu da se obratimo svima i da podijelimo sa vama našu tugu i bol. Takođe, ovim putem želimo da izrazimo njenoj porodici najiskrenije saučešće, i da pokažemo da mislimo na njih.

Kada nam odlazi neko drag, odlazi i muzika koju je slušao, snovi koje je sanjao, odlaze njegove dileme, tajne, strahovi. I sve boli… Svi koji su imali priliku da je upoznaju, znaju koliko je divna osoba bila. Toliko dobrote, nedužnosti i topline duše u jednom biću. Njeno srce je preraslo ovozemaljske granice. I ne, ovo nisu samo riječi jer bi tako trebalo reći, već najiskrenije i iz srca.

Dano naša, nemoguće je ne obratiti ti se. Hvala ti za svaki osmijeh, riječ podrške i utjehe. Sve će nam ovo faliti previše, falit ćeš nam ti. Hvala ti što si nam pokazala šta znači biti heroj i boriti se kroz život sa osmijehom na licu. Kažu da ljudi umiru tek kada ih se zaboravi, zato se ne opraštamo s tobom, ne brini, uvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Živiš

“Pa što bismo se opraštali?

Čega da nam je žao?

Ako ti jave: umro sam,

ti znaš – ja to ne umem.

Ljubav je jedini vazduh

koji sam udisao.

I osmeh jedini jezik

koji na svetu razumem”.

Mirno spavaj, anđele naš, volimo te. Vidimo se na nekom boljem mjestu.

Ti si naš HEROJ!

Tvoji drugari I godine MA Psihologije, Filozofskog fakulteta.

ff.unibl.org

5 Comments

  1. Вјечнаја памјат у Царству Небеском и опроштај грехова од Бога молимо за новопредстављену слушкињу Божију Данијелу.

  2. Iskreno saucesce porodici , bas tuzna vijest na portalu , da procitam da je jedan mlad zivot se ugasio u mom rodnom kraju ! Kojim povodom je ovaj mladi zivot uskracen? Dali je bolest ili tragedija ovog andela uzela ! Pocivala u miru bozijem ! Ines

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*