Impresivni podaci o posjeti sajta u 2018.

Na kraju 2018. godine portal “Prnjavor.info” želi da se zahvali svim ljudima koji su nas pratili tokom prethodnih 365 dana.

U godini koja otkucava svoje posljednje sate portal je imao 326.000 jedinstvenih korisnika. Za godinu dana na domen portala “Prnjavor.info” kliknulo je 1.908 069 korisnika, dok je 4. 687 178 korisnika pročitalo vijesti. Za sajt koji se samo i isključivo bavi lokalnim temama, koje imaju veze sa opštinom Prnjavor, milionske cifre koje su pokazali statistički podaci su više nego impozantni, impresivni i imponuju.

 

Pogledaju li se statistički podaci vezano za posjetioce po državama, najveći broj posjetilaca, njih 57,69% je iz BiH, 7,44 % iz Austrije, 6,25% iz Srbije, 4.53 Njemačka Itd.

Trudićemo se da ukazano povjerenje opravdamo i u 2019. godini, tako što ćemo biti, prije svega objektivni kod izvještavanja, ali i spremni da medijski pomognemo našoj lokalnoj zajednici u granicama naših mogućnosti.

Srećnu Novu godinu svim našim čitaocima.

Hvala što nam vjerujete!!!

Vaš Prnjavor.info

2 Comments

  1. Све похвале за сајт „Прњавор.инфо“! Не треба се чудити посјећености сајту, зато што сте углавном ефикасни – брзи са информацијама, објективни и лако доступни свим корисницима, и што дозвољавате пријем коментара читалаца. Само наставите тако и резултат неће изостати.
    Прије два-три дана предложио сам да уведете сталну рубрику која би се могла звати: “Питајте, предлажите – одговарамо”, a бавила би се локалним темама и дилемама, запажањима, критикама, предлозима. Рубрика би била стална. Одговори и појашњења би долазили од званичних представника органа власти, или других овлаштених особа. Наравно уредништво сајта би “вагало” шта да се објави (оно што је актуално и тиче се свих грађана општине) и не би требало објављивати вулгарна и увредљива питања или ни исто такве коментаре. Тако ће сајт бити још посјећенији, јер уживат ће те веће повјерење од рецимо ТВ К-3 или Радио Прњавора који су спутани уређивачном политиком, или финансијском зависношћу.

    Не знам колико је изводљиво – да се омогући „гласање“ испод питања, одговора или коментара, у смислу „плус“ или „минус“, са бројчаном вриједности; као што то има нпр сајт „StanjeStvari.сom“ или неки други. У том случају нема потребе да неко шаље свој коментар, довољно је да „гласа“ и тиме искаже свој став! То гласање треба омогућити само једанпут једном кориснику сајта.

    За сада од мене толико. Сајту „Прњавор.инфо“ и посјетиоцима сајта сретна Нова 2019. година!

    • Проблем јер код “шкакљивих питања”, углавном нема одговора. Ја сам лично послао неколико пута питање на које нисам добио одговор, и ником ништа!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*