Ideja projekta “Ja građanin” za uređenje učionice dobio podršku opštine

Učenici III 2 razreda Srednje ekonomske škole u Prnjavoru, koji su dio projekta “Ja građanin” iz predmeta demokratije, danas su u razgovoru sa načelnikom opštine Prnjavor, Darkom Tomašem, predočili svoju namjeru da se uredi jedna učionica u ovom srednjoškolskom centru.

Za realizaciju njihove ideje potrebna im je finansijska pomoć opštine Prnjavor, a načelnik Tomaš je nakon što je upoznat sa ovom tematikom, rekao da će sredstva biti obezbijeđena.

Ovom prilikom bih pohvali ideju i aktivizam učenika koji su mi se obratili sa namjerom da njihov radni prostor učine ljepšim i funkcionalnijim” istakao je Tomaš.

Dejan Milijaš, učenik ekonomske škole Prnjavor

Dejan Milijaš, jedan od učesnika projekta “Ja građanin”, napomenuo je da su nedovoljno uređene učionice prepoznate kao problem, te da su ga danas delegirali tokom boravka kod načelnika.

Ibrahim Grgić, učenik trećeg razeda Ekonomske škole u Prnjavoru, kazao je u izavi za medije da će projekat biti prezentovan u sali  Centra srednjih škola “Ivo Andrić” Prnjavor, izrazivši nadu da će realizacijom projekta biti obuhvaćena upravo njihova učionica.

Prnjavorlive.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*