Helikopterski servis RS: “Nismo letjeli 1. decembra u rejonu Prnjavora kako tvrdi poslanik SDS-a Miladin Stanić”

Helikopterski servis Republike Srpske je od operativne upotrebe novog helikoptera 18 puta izveo medicinski transport životno ugroženih pacijenata i nije letio 1. decembra u rejonu Prnjavora kako tvrdi poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Miladin Stanić, saopšteno je danas iz ovog servisa.

– Uvođenjem novog helikoptera naši kapaciteti značajno su unapređeni, tako da smo samo u prethodna tri mjeseca, od kada je novi helikopter u operativnoj upotrebi, imali 18 letova vazdušnog medicinskog transporta životno ugroženih pacijenata – navodi se u saopštenju.

U Helikopterskom servisu ističu da nisu tačne Stanićeve tvrdnje da je njihov helikopter 1. decembra 2018. godine letio u rejonu Prnjavora.

– Prema našim saznanjima, u tom terminu i rejonu je letio privatni helikopter o čijim aktivnostima nemamo preciznije informacije. Sve letove je neophodno prethodno najaviti kontroli leta tako da se sve može vrlo lako provjeriti – dodaje se u saopštenju.

Srpskainfo

14 Comments

 1. Da li je gospodin ili nije licno ne znam . Ovamo , tj u Beču je predstavljen kao humanitarac i uspješan čovjek pa se izjasnih računajući da je to bas tako . Izvinjavam se ako pogriješih . Ps . Odgovor legiji i Saznah da je riječ o bogdanu nikolicu a ne bogdanovicu !!!!

 2. Jebem ti dtzavu u kojoj je Bogdan Nikolić neki kurac. Covjek issao u specijalnu skolu u isto odjeljenje sa Roverom.Kupio diplomu na fakultetu i sad kao neki kurac. Gledam neki dan ide kroz grad nesto smrknut, kao trebalo bi da ga se bojimo.

  • Pošto opisani tajkun nije u osnovnoj školi uspio naučit tablicu množenja i za vrijeme rata bio izbjeglica u Ilovi sad se vidite oteo. Moraćemo mu se klanjati i naklonom ga pozdravljati. Izgleda da je došlo njegovih 5 minuta!!

 3. Letio i sletio kod Bogdana,Dodik licno navratio na peku tu je bilo preko dvadeset ljudi….koji je bio helikopter to nisam siguran…

 4. Ko jos moze vjerovati mlinaru Miladinu?!Taj je prevario koga je stigao i sad je nasao moralisati.Strasno!!!

 5. Tog 1. Decembra iznad prnjavora je u privatnom aranžmanu i privatnom agencijom za transport putnika letio gdin Bogdanović Nikolić o svom trošku . TKo da su price o angažmanu helikopterskog servisa besmislene . Gospodin je regularno zaradio kapital i može da ga troši kako on želi ..

  • Kako to da je svako ko je pripadnik vladajućih “legalno” zaradio novac, a svi ostali lopovi, a iz “lopovluka” u “regularnost” se prelazi kada pristupiš crvenima

  • Ma kakav Gospodin sta si napisao pa ostao ziv,dokle smo mi dosli da se seoska baraba vozi helikopterom i da je on uopste on bude neka tema za raspravu

 6. Otkud privatna GAZELA sa zastavom RS, preletjela sjevernim dijelom opštine, preko Smrtića i Ilova…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*