HAPŠENJE U PRNJAVORU Muškarac priveden zbog dilovanja droge

Foto: Depositphotos

Prnjavorska policija uhapsila je M.B, osumnjičenog za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

M. B. je uhapšen juče jer je u njegovom stanu i prostorijama koje koristi pronađeno i oduzeto 40,26 grama marihuane, devet sjemenki indijske konoplje, digitalna precizna vaga, metalna sjeckalica i ostali predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela za koje je osumnjičen.

Nakon kompletiranja predmeta, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srna

9 Comments

  1. Odlican rad policije,
    Sada ce policija od uhapsenog M.B. da dobije podatke tko je njemu i ostalima dostavio Narkotike u Prnjavor.
    Ubrzo cemo saznati tko je sve odgovaran za smrt male Vanje, i sirenje NARKOMANIJE po Prnjavoru.

  2. Danas vidim policijsko auto sa rotacijom iza bmw dzipa kod nacionala pa vidim da policajac nijedan nije vezan u autu drugi put cu uslikati i objaviti na sve mreze medijske neka se vidi kako rade policija

  3. Objavite puno ime i prezime i sliku, kakvi inicijali. Kod nas se prvo zlo mora desiti, pa da se neko pokrene. Eh onda stave ležeće policajce u jednom danu, pa naprave akciju kao sinoć na svakih 500 metara patrola (sto opravdavam 100%), pa onda vidite nekog dilerčića i uhapse. Ili su stisli onog u bajboku da otpjeva od koga je kupovao ili su odlucili da prikažu narodu da ipak nešto rade. U ovom selu se zna u glavu – šta ko radi i sta ko koristi, samo malo volje da se radi po zakonu! Šteta samo što se mora desiti prethodno tragedija!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*