12 Comments

 1. Nasao se on da prica.Radi u Fondu i prima 1400 mjesecno za nista, al zato citav dan tipka poruke za vreme radnog vremena u viber grupi koju cita hiljadu ljudi.Ako nemas stida i obraza, imas li bar malo pameti?

 2. Veljko smješan si, da nisi svjestan.Izigravaš pametnjakovića, a ne znaš dvije recenice izgovoriti da ne zamucaš.Ako se neko precjenio u Prnjavoru onda si to ti.Uživaj u lajanju!

 3. Tamo gdje izvlači korist, vlast mu je dobra. Ako njemu ne ide na ruku, ne valja. Olupina.

 4. E moj Veljko vrati se u misiju rupu odakle te Darko izvukao, tamo ti je i mjesto. Ustvari kandiduj se sad za odbornika pa ce te gradjani vratiti tamo gdje ti je mjesto, 150 glasova je tvoj maksimum !

 5. Ha ha ha. Koja dobra fora. DRAŠKO AULIĆ GODINAMA NE PLAĆA KOMUNALNU NAKNADU ZA ZAUZEĆE JAVNE POVRŠINE, A GLASA PROTIV OSLOBAĐANJA OD PLAĆANJA ZA 2020. ZBOG KORONE.
  Kakav lik!
  A tek kakva stranka koja ga čuva od sudskog procesuiranja zbog ovih višegodišnjih prekršaja!!!

 6. Ovaj kaźe da je htio gradjanima da pomogne. Koliko sam ja saznao on bi umanjio budźet svojim predlogom za milion maraka. Ondak bi bez novca ostali sportski klubovi,socijalni sluçajevi ili ne bi bilo za puteve. I ovako je malo. Baš bi nam pomogao. Čudi me da nije predložio da ne moramo ništa plaćati u budžet. Što bi se reklo jeftino skupljanje glasova.

  • @Prodaje.A sta mislis kada bi se komunalije uvecale za 100% to znaci da bi se budzet povecao za jos jedan milion.Pa onda da se povecaju putarine da se poveca pdv na 37% koliko bi tek onda imali para u budzetu.Ma kao Prnjavor mogli bi da budemo Republika nezavisna od Republike Srpske.Mogli bi imati ministra inostranih poslova itd.

   • A ti bi mogao biti malo pametniji,malo manje zeljeti zlo ovom narodu,malo manje mrziti ovaj narod ovdje,biti malo manje pakostan, biti malo manje zloban,biti malo manje iskompleksiran, malo manje zavidan i malo manje jadan ! Ali ne ide to tebi,zlo je zlo !

 7. Ko da nekog zanima obični građanin moj Veljo al i treba tako ,
  dizao si te iste u nebesa prije koju godinu.

 8. Treba znati kakvi su prije nego što ih dovedeš na vlast, na jesen možeš imati popravni iz te lekcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*