Grad Prnjavor demantuje pisanje portala Capital.ba

Na portalu „Kapital“ objavljena je vijest pod nazivom „Smeće iz Prnjavora više ne može na deponiju u Banja Luku“ u kojoj je navedeno više netačnih informacija.

Potpuno je neistinita informacija, da će gradu Prnjavor biti onemogućeno odlaganje smeće na regionalnoj deponiji, kao i navod da je Skupština Grada Prnjavor osnovala preduzeće „KOMGRAD“, kako bi ugasila KP „Park“ Prnjavor.

Grad Prnjavor ni jednom svojom aktivnošću, ne bi napravio nikakvu štetu JP Regionalna deponija „DEP-OT”, Banja Luka.

U cilju istinitog informisanja, molimo uvažene novinare da informacije ne crpe od neupućenih osoba i osoba kojima je jedini cilj širenje dezinformacija.

Gradska uprava grada Prnjavor uvijek stoji na raspolaganju novinarima za sve potrebne i tačne informacije.

Grad Prnjavor

4 Comments

  1. ti nisi muslimanka hitno to postani jer vama iz opozicije ništa to nije strano,usput imate potpuno isti mentalni sklop i razmišljanje.Palite se,radite i pišete na potpuno isti princip,još samo promijenite imena i postaćete nove poturice.Sanja,tvoj omiljeni Capital.ba je napisao poluistinu a poluistina nije istina no za vas muslimane i poluistina je istina ako vama tako odgovara.

  2. Capital je napisao istinit clanak.
    Da li ce se desiti taj razvoj dogadjaja prije ili poslije lokalnih izbora, nije ni bitno. Komgrad je osnovan sa namjerom da preuzme poslove KP Park za pocetak, a poslije i KP Vodovod.
    Da nije tako, Opstina bi davno rijesila pitanje losih kamiona za odvoz smeca, a ne jos od proslih lokalnih izbora kalkulisala kako pokrenuti novo komunalno preduzece, dok KP Park daje na pozajmicu polovne kamione.

    Ne sumnjam da ce botovi biti lijepo placeni da pisu gluposti i obesmisle svaku temu, pa i ovu.

  3. je sve osim istine posebno ako se radi o Republici Srpskoj jer se nadaju da će i na taj način razvlastiti Republiku Srpsku i samim tim srpski narod neće postojati a mašu simbolima hrišćanstva -ljiljanima, zastavama i ostalim simbolima i likovima , što bi rekao Crnogorac-niđe veze,tu nisi ni bio a kad si došao hoćeš da budeš ono što nisi”…………..jer nisi postao ono što si htio…….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*