Golman iz Beograda stigao u Prnjavor

Da je Banjaluka grad talentovanih i perspektivnih sportista dokaz je golman Njegoš Zeljković, koji je sa svojih 20 godina već igrao za nekoliko klubova kako kod nas tako i u regionu i inostranstvu.

Zeljković je ponikao na banjalučkom Gradskom stadionu, a u Prnjavor stigao iz redova Radničkog sa Novog Beograda, dok je prije toga branio za Slobodu iz Mrkonjić Grada, Slogu iz Trna te za njemački klub TSV Dachau 1865.

On se klubu iz Prnjavora priključio na početku priprema, a nakon što je zadovoljio ukuse stručnog štaba na čelu sa Darkom Maletićem, odlučeno je da ostane u klubu i pokuša da se izbori za status standardnog prvotimca.

“Dolazim u klub sa nadom da ćemo vratiti Ljubić tamo gdje mu je i mjesto, a to je vrh prvoligaškog društva. Zadovoljan sam odnosom u klubu, igračima, treninzima i vjerujem da ćemo u nastavku sezone ostvariti sto bolje rezultate”, kazao je Zeljković.

 

banjaluka.com

3 Comments

  1. Koga lazete ovdje? Kako mu nigdje nepise da je igrao u Tsv Dachau ? Uostalom to je klub koji igra u ligi Bayern Süd , nesto kao kod nas sto igra Borac Sibovska u grupi Gradiska.
    svaki klub max. 11 utakmica. Borac U 19..,ostali klubovi po 10.
    Samo Vi dovodite i placajte . Najbolje Vam da ukinete vase juniore pa dovodite i kupujte kao da ste Barcelona.
    Sto 1x neko neizadje u javnost i nekaze sta su konkretno ta velika pojacanja donela klubu.
    A naslov je prava bomba,; Stigao golman iz Beigrada… Kao da je tamo igrao 10 god

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*