GO SNSD Prnjavor: Reakcija na izjavu Milana Petrovića

Gradski odbor SNSD-a reaguje na izjavu Milana Petrovića, narodnog poslanika i predsjednika GO SDS-a ističući, da zajedništvo svih snaga podršku daje instituciji Predsjednika Republike Srpske, a ne Miloradu Dodiku lično. Instituciji koja je izvršavala obaveze koje su izglasali narodni poslanici, i Vi, gospodine Petroviću, a i vaši mentori čiji ste poslušnik, bi to trebali znati.

Grad Prnjavor je prvi grad u Republici Srpskoj, na čijem je čelu SNSD, a koji je uveo praksu besplatnih udžbenika za sve osnovce, dok je Vlada Republike Srpske na čelu sa SNSD-om prva počela isplaćivati jednokratne pomoći građanima Republike Srpske.

Uvjereni smo, da gospodin Petrović zna, da određeni broj njegovih stranačkih kolega iz Prnjavora prima poljoprivredne podsticaje Vlade Republike Srpske, na šta apsolutno imaju pravo, pa je degutantno, da ne kažemo bezobrazno, s njegove strane, tvrditi da se sredstva isplaćuju samo građanima koji su glasači SNSD-a.

Građani Prnjavora dobro znaju koliko je SDS bio nacionalno odgovorna stranka u vrijeme ratnih dešavanja, kada je ova nacionalno odgovorna stranka uzimala ratni porez od ljudi koji žive i rade u inostranstvu, i kako se većina tog novca slijevala u džepove visokih funkcionera SDS-a, koji i danas iz sjene rukovode i Milanom Petrovićem, i GO SDS Prnjavor.

Svoju borbu za opštu stvar, Milan Petrović je pokazao na primjeru zgrade SDS-a, gdje se kao tadašnji odbornik u lokalnom parlamentu i neko čija je obaveza bila da zastupa interese građana Prnjavora, svrstao upravo na drugu stranu tj. na stranu interesa.

Milan Petrović, za svo vrijeme bavljenja politikom, ništa nije pomogao i uradio za svoj narod, nego isključivo za sebe lično, i svoje stranačke šefove.

GO SNSD PRNjAVOR

2 Comments

  1. Sve on zna al ‘ njemu ne vjeruje 74 % clanova i simpatizera njegove stranke. Dok kaputic i njgovi mentori pokorni slusaju unuka i sljedbenika stvoritelja Austrougarske monarhije nece naci blagonaklon kod kroz vijekove napacenog Srbskog roda !!!

  2. je plaćen da kao ne zna.Sva opozicija ima Mentore sa Zapada i ne smiju ni nakašljati se ako Mentor ne dozvoli. Opozicija je najcrnji antisrpski element nacističke ideologije u Republici Srpskoj ! Ova današnja opozicija nema veze sa starim SDS-om !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*