Gimnazija Prnjavor: Učenik Danilo Božunović u pratnji direktorice Dajane Ostojić prisustvoao svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske

Svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske, koja je juče održana u Foči, prisustvovao je učenik Danilo Božunović u pratnji direktorice Dajane Ostojić.

Tom prilikom, Republički pedagoški zavod dodijelio je nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola čiji radovi su nagrađeni na likovnom i literarnom konkursu.

Podsjećamo na uspjehe naših učenika, kojima još jednom čestitamo:
Danilo Božunović, učenik četvrtog razreda društveno-jezičkog smjera, zauzeo je treće mjesto na likovnom konkursu na koji se odazvalo 537 učenika iz 33 srednje škole, dok je rad učenice Anđele Stojičić iz drugog razreda računarsko-informatičkog smjera pohvaljen.

Naročito smo ponosni što je mapa likovnih radova JU Gimnazija Prnjavor ponovo proglašena za najbolju, jer ova nagrada samo potvrđuje rad, trud i zalaganje profesora Željka Jelića pod čijim vođstvom učenici naše škole već godinama nižu uspjehe.

Pohvala nije izostala ni na polju literarnih radova. Rad Danila Božunovića, pod mentorstvom profesorice Dubravke Veber, pohvaljen je u konkurenciji od 68 radova iz 27 srednjih škola.

Gimnazija Prnjavor

2 Comments

  1. Učeniku svaka čast,
    a ova vam je bolja od Ljubinke, a kupila diplomu.
    Zato nam je tako kako nam je. Ahahahahahahahhaha i neka je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*