Gimnazija Prnjavor organizovala dane otvorenih vrata

Gimnazija Prnjavor organizovala je 19. maja 2023. godine Dan otvorenih vrata za roditelje i učenike devetih razreda gradskih osnovnih škola u Prnjavoru, a za učenike koji nisu imali priliku juče da nas posjete, Dan otvorenih vrata organizovaće se i u ponedjeljak, 22. maja 2023. godine sa početkom u 11.00h i 12.30h.

Direktor škole Dajana Ostojić poželjela je dobrodošlicu svim učenicima, a profesori i učenici škole su se potrudili da budućim gimnazijalcima predstave bar dio onoga što ih očekuje ukoliko se odluče za srednjoškolsko gimnazijsko obrazovanje.

Kroz prezentaciju i obilazak škole, predstavili su im nastavne i vannastavne aktivnosti, a učenici su imali priliku razbiti mitove o latinskom jeziku, učestvovati u različitim kvizovima, upoznati se sa ogledima iz fizike i hemije, kao i sa našim talentovanim učenicima i članovima Savjeta učenika.

Učenici, a i njihovi roditelji imali su priliku da se upoznaju sa uslovima upisa, načinima izvođenja nastave, kapacitetima kojim škola raspolaže i da razgovaraju sa predmetnim profesorima i učenicima, kao i upravom škole, koji su im na raspolaganju za sve eventualne nejasnoće.

U školskoj 2023/24. godini, JU Gimnazija Prnjavor upisuje:
Jedno odjeljenje društveno-jezičkog smjera sa 20 učenika i
Dva odjeljenja računarsko-informatičkog smjera sa po 16 učenika.

Birajte pametno, birajte nas!

Vidimo se u Gimnaziji Prnjavor!

1 Trackback / Pingback

  1. ПРОМОТИВНЕ АКТИВНОСТИ ЗА УПИС НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ГИМНАЗИЈАЛАЦА – ЈУ Гимназија Прњавор

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*