32 Comments

 1. Da, sigurno Bog zna što i dokle ću postojati! Tvoja klasifikacija mene kao ,, jedina greška,, i to tebe kao dosadnog tipa ne shvatam ozboljno! Zato si ti dosadan kao ,,šuga,, Ljubiša koja ispravlja greške!

 2. Jel i nogometni turnir moraju organizovati politicke stranke…? Jel moraju deca u ranoj mladosti odrastati u toj mrznji i politickim podjelama. U stvari deca nisu pokvarena nego ih stari guraju u to sranje zvano politika a neznaju da ih tako na neki nacin i sakate i prave idiotima… Da ce se ta deca za 10-20 god stidjeti svojih djela .Da li se neko seca kako su svi ovi ovde prozivani nekad bili elitni clanovi KP-Yu a sad kao niko nije bio ni Titov pionir..Treba te se lepo pokupiti i otici tamo gdje Vas niko nezna i niko nezna kakve ste jajare i fukare…I sto napisa neko pustite decu da igraju nogomet…

 3. Djeca organizuju turnir u fudbalu a vi se svadjate oko gluposti tu. Otidjite gledati lopte kako igraju i popijte ladno pivo manite se svadje preko tastature. Aj zivli

 4. Sve čestitke i pohvala za ministra Mektica! Koji je ove godine generalni sponzor turnira! Čovjek podržava svoju sredinu i mlade!

   • Samim time što je ratovao četiri godine, i učestvovao u stvaranju RS. To mu daje za pravo da može držati lekciju ratnim profiterima ne samo u SNSDu vec i SDSu. Tako da često oplete i po M. Stanicu i N.Vasicu.

    • Taj tvoj slavni ministar nije bio 4 godine na ratištu! Par puta je istina odvodio vod policije na ratište što je u poređenju sa borcima Prnjavorske brigade zanemarivo. Više se taj tvoj bajni ministar bavio poslom otpremanja muslimana preko granice i naplačujući debelo za izdavanje lažnih ličnih karata i pasoša. O pljački civila u Prnjavoru nećemo ovom priliko. Zbog grijehova iz rata mora da radi za Engleze i Amerikance!!!

  • Marko!! Izuj svoje cipele i igraj za tvog ministra koji mora raditi za Nato pakt da nebi bio u predekani!!

   • Koliko puta ti treba raci da si nepismen botu crveni. Pa zar je toliko teško naučiti kada se “NE” piše sastavljeno a kada odvojeno? Još su gluplji ovi iz SNSDa što ti daju da pišeš za njih, i da ih brukaš!

  • E moj Čobane! Ovaca i vune će biti to je tačno. Plitkih mozgova kao tvoj, itoga će biti! Ja sam stavrno Ilovčan! A da tvoji šefovi koji organizuju turnir opljačkaju Ilovčane i da poslije toga ,,ujede vuk magarca,, onda jebeš tužilaštvo! Ti takav budi sa njima i igraj!

 5. Pozivam Ilovčane da prilože šta para ovim tajkunima što organizuju turnir.One opelješene pare od vode su potrošene!

  • Ti se lijepo preseli u Derventu, tamo je pod dirigentskom palicom Simića i SNSD-a priključak 3500 KM.

   • Nemaš ti iz Kalenderovaca veze sa temom! Simić je načelnik koji je srušenu Derventu rekonstruisao i nije dizao kredite za ništa kao ova Nemanjina bratija u Prnjavoru pod firmom SDS!

    • Novac za nekoliko projekata nije obezbijedio Simić, već je većina iz budžeta RS, onaj novac koji nisu htjeli dati vama u Prnjavor, prvi kružni tok je sa početnih 200000 KM, koliko je i realna cijena, plaćen 500000 KM, da bi Simić omastio brk, tako da je i u Derventi teška bratija koja sve dobro naplaćuje. Ovdje je bila riječ samo o cijeni priključka na vodovod, za šta je i u Derventi stiglo dosta novca od stranih donacija,a tri puta je skuplji nego u Prnjavoru.

     • Poštujem tvoje pisanje i nisam informisan o tim stvarima. Ali u gradu Prnjavoru zadužiti budžet 19.000.000 KM za ništa od 2004 do 2007 (ovdje je to neko pisao prije ja provjerio) je pljačka Prnjavora koja se neće dogoditi u biudučnosti. Muvanje ratnog poreza isto tako. A krađa 2.400.000 što su Ilovčani, Smrtićani i Palačkovčani uplatili kao svoj ulog, e to je ono što kradljivci trebaju d aobjasne!

      • Pa ti pricas o dugu(2004-2007) koji je napravio klempavi Vlado i on je sada u vlasti sa Darkom koji je za svoja dva mandata duplo vise zaduzio opstinu! Prikljucak za Gataricevog mandata smo platili 1250KM. A za isti prikljucak je Tomaš tražio 2500 KM. Znaci duplo više, i po tome se vidi ko je zapravo htio nas da opljacka!

       • Da dato je za svaki priključak po 1250 i skupljeni novac su maznuli ovi što ih ti podržavaš sada, zbog toga što su te tvoji šutnuli!

        • Pa o čemu ti bulazniš! Ljudi platili prikljucak i dobili vodu. Ima li neko da je platio a da mu voda nije dovedena? I to je koštalo 1250 KM. Isti taj Tomaš za to je tražio duplo više para. Znam da je tebi to teško shvatiti, ali pokušaj, nisi trebao bježati sa časova.

         • Simke! Isti taj Tomaš ostavio je 4.500.000 KM Gatariću za vodu. Gatarićeva i Nemanjina grupa je pobijedila na priči ako ode voda u Prnjavor potonuće sve bukve u Gaiću. Poslije je 4.500.000 KM prebačeno glavnom izvođaču a uplata Ilovčana išla u Vodovod na raćun i nema love. E tu je kvaka. Dali si shvatio. Prokontaj ako imaš ščim!!

          • E moj “ščim”! Ti si stvarno jedna nepismena i neobrazovana londra! Tako nepismen i ograničen ( blago rečeno) još sebi daješ za pravo da nešto “pametno” i kažeš!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*