Fudbaleri “Ljubića” počeli pripreme za proljećni dio sezone

Fudbaleri prnjavorskog „Ljubića“ predvođeni stručnim štabom obavili su prvi trening u sklopu priprema za proljećni dio sezone. Na stadionu „Siniša Peulić“ danas je obavljena prozivka fudbalera, a potom i trening na pomoćnom terenu.

Fudbalski klub „Ljubić“ danas je zvanično, nakon zimske pauze od dva mjeseca počeo pripreme za proljećni dio sezone. Danko Segić „dijete“ Ljubića navodi da eventualno sa dva-tri kvalitetna pojačanja mogu da izbjegnu borbu za opstanak, što im je kaže, uz nadu da će igrače zaobićei velike povrede,  glavni cilj.

Слика може да садржи: 9 особа, људи стоје

Novom šefu stručnog štaba Darku Maletiću na prozvici su se javila 23 fudbalera. U narednom periodu obećava kaže maksimum i uzimajući u obzir sve uslove, dobre rezultate. Od igrača, koji su do sada  branili boje Ljubića u jesenjem dijelu nedostaju Novaković, Mrzić i Svjetlanović, koji su sporazumno raskinuli saradnju sa klubom, dok je Žalou istekla pozajmica.

“Od novih imena tu je Ognjen Jaćimović koji je stigao na pozajmicu iz prijedorskog Rudara, dok se do kraja sedmice očekuje dolazak još nekoliko igrača. Tri igrača nalaze se na probi. Obećavam maksimalnu fokusiranost, rad na terenu, a shodno tome i rezultat na terenu ne bi trebao izostati”, istakao je novi šef stručnog štaba Darko Maletić.

Слика може да садржи: 7 особа, људи стоје

Pripremni period biće odrađen u Prnjavoru, a tokom njega Ljubić će odigrati i 5 prijateljskih utakmica. Rivali će biti Sloboda iz Mrkonjić Grada, Sloboda iz Novog Grada, Sloga iz Doboja, Borac iz Jelaha i BSK.

Prvi čovjek Prnjavora, Darko Tomaš čestitao je „Ljubiću“ na dosadašnjim rezultatima, uz želje da tako nastave i u narednom periodu. Ponosno kaže da se u Republici Srpskoj oko „Ljubića“ pominje samo pozitivna priča.

“Zadovoljstvo je što Prnjavor nakon nekoliko godina ponovo ima fudbalskog prvoligaša. Ljubić će i ove godine imati punu podršku lokalne zajednice, koja je prepoznala dobar rad u klubu, na čelu sa predsjednikom Zoranom Deketom”, rekao je načelnik opštine Darko Tomaš, koji je bio prisutan na prozivci.

Prva liga nastavlja se šestog marta, a Ljubić će proljećnu  premijeru imati protiv Drine iz Zvornika i to na domaćem terenu.

Da Fudbalski klub “Ljubić” ima istinskog prijatelja u Ministarstvu porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, ovo ministarstvo na čelu sa Sonjom Davidović još jednom je dokazalo donacijom sportske opreme našem klubu.

Слика може да садржи: 1 особа, стоји

Prvi dan priprema fudbaleri su zadužili novu radnu i paradnu  opremu, koja je u klub stigla zahvaljujući donaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta.

“Ministarstvo na čelu sa Sonjom Davidović je u nekoliko navrata pomagalo rad našeg kluba, što je u velikoj mjeri doprinijelo i pomoglo napretku kluba. Uz zahvalnost na još jednoj vrijednoj donaciji, koja nas je početkom 2021. godine obradovala, a koju ćemo nastojati opravdati što boljim rezultatima, vjerujem da će saradnja i prijateljski odnosi dvije strane biti nastavaljeni i u narednom periodu”, istakao je predsjednik kluba Zoran Deket.

Pored donacije opreme seniorskoj ekipi, Ministarstvo porodice, omladine i sporta, krajem 2020. godine doniralo je i opremu za trenere koji su angažovani u Školi fudbala. Dobru saradnju sa Ministarstvom, istakao je i načelnik opštine Darko Tomaš.

“Ministartvo porodice, omladine i sporta, na čelu sa Sonjom Davidović, prepoznalo je pozitivnu sportsku priču koja se piše u Ljubiću. Rezultat toga je dobra saradnja, koja na obostrano zadovoljstvo traje već neko vrijeme. Uz zahvalnost Sonji Davidović i Ministsrtvu, uvjeren sam da će se saradnja nastaviti, što će u velikoj mjeri značiti klubu koji je za kratak vremenski period uspio napraviti veliki iskorak na svim poljima” rekao  je Tomaš.

Izvor: TV K3
Foto: Aleksandar Atić

4 Comments

  1. Dobro me nasmija nacelnik,i vidi se njegove podle lazi,ne samoza ljubic nego i za sve ostalo,ovaj momak prica da su pred ispadanje iz lige i da igraci nezadovoljavaju,a nacelnik poslije toga prica kako su uspjesni i ˇˇi zeli im isto tako da nastave sa uspjehom kao i do sadaˇˇhallo koga on zajebava,pa on njima zeli ispadanje izlige,podla je to politika crvene bagre.

  2. Joj ljudi kada vidim ove dvije spodobe Ančića i Milijaševića pomislim da je sportu kraj…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*