Franjo Rover reizabran za predsjednika Saveza nacionalnih manjina RS

Franjo Rover ponovo je izabran za predsjednika Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske.

Rover je nakon Izborne skupštine Saveza zahvalio svim delegatima iz 11 nacionalnih manjina na ukazanom povjerenju, te istakao da će prioritet u narednom periodu biti osnaživanje nacionalnih manjina na svim poljima.

“Imamo zacrtan plan da u što više osnovnih škola organizujemo takmičenja, koja će se odnositi na nacionalne manjine, a dogovoreno je i da se u narednom periodu naprave akcioni planovi”, rekao je Rover Srni.

On je izrazio zadovoljstvo što je u Skupštini delegata i Upravnom odboru Saveza i dalje zastupljeno 50 odsto žena, kojima se daje prioritet.

“Imamo puno posla i nećemo čekati sa njegovom realizacijom. U ovoj godini nas je usporila kriza izazvana epidemijom virusa korona, koja je uticala na sve sfere života, ali ćemo se truditi da do kraja godine odradimo što više planiranog”, rekao je Rover.

On je zadovoljan realizacijom planova za prošlu godinu, kada je urađeno i više nego što je planirano.

SRNA

7 Comments

  1. Sve je tacno u predhodnim komentarima.
    Majko što me rodi da gledam propast društva.Da takvi od moga rada žive a ja da preživljavam.I opet ce isto poslje izbora biti znam ja nas jebo ti nas.

  2. E moje nacionalne manjine,kome vi dajete da vas zastupa,pa taj Rover ima 5 minuta škole i veliki odmor.On je nepismen čovjek ,koji dan danas nezna da priča Italijanski,nego naglaba samo ko neka stara baba.a jos mi je najsmjesnije da on prica staro italijanski kako navodi iz pokrajine Trentino,pa on nezna sastaviti 2 rečenice pravilno a kamoli staro italijanski.

    • Montecio! Upravu si ti. Ali Franjo ovakav ,,pametan,, treba da popuni mjesto. Nema škole, nema mozga a ne mora ništa ni misliti! Tako smo mi društvo

  3. E, ali zato je zavŕšio specijalnu školu! On je primjer kakvi se ljudi pitaju kod nas. I poslije se čudimo što školovani i pametni odoše!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*